Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
-
Обратна връзка:
Мнение
от Me4oKyX » 16 Юли 2011 00:34
sacho - БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ laugh.gif laugh.gif Айде недей, МОЛА ТА!! Поръчай си цялата кора за вратата от тукашната тойота, поръчай и от Англия, Италия, Швейцария - КАЖИ ко пише на пластмасата, щото аз съм го виждал лично на много коли вкарани от вън...... КАЛЪПА е еднакъв, НО материала, който влиза в КАЛЪПА, НЕ Е

Me4oKyX
-
zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение
от zi_zi_top » 16 Юли 2011 00:46
А, известно ли ти е, че много от новите коли закупени в БГ се купуват от западно европейски граждани и фирми и се изнасят веднага за Западна Европа? Причината е по-изгодните цени у нас!
Смяташ ли, че си ги купуват, защото са с по-ниско качество?
Как си представяш презареждането на поточните линии за продукция за Западна Европа и такава за БГ?
Не си в час!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
-
Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
-
Обратна връзка:
Мнение
от Vesko » 16 Юли 2011 00:55
Определено не смятам че колите произведени за БГ са различни biggrin.gif Още повече че до колкото знам по-голямата част са през гръцкият вносител на тойота, но не всички. Вкарвани са коли през много други европейски представитества.
Vesko
-
Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
-
Обратна връзка:
Мнение
от Me4oKyX » 16 Юли 2011 00:57
Чиче Зизи, кой говори за пренареждане, презареждане и такива работи ?!? Ти калъп знаеш ли какво е ?!? що пак блещиш празни приказки, без грам логика в тях .... Разбира се, че правят с различни материали нещата, защото различните дилъри гонят РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ laugh.gif Трудно ти е, ама може и да хванеш....
Me4oKyX