това е дефект на самото стъкло , върви да ти го сменят и ще се оправи !Vesko написа:Днес вечерта забелязох че замазва чистачката пред мен (водача). Нормално ли е само за 1г да се скапе?
1 година, 40х.км.... и проблем
Re: 1 година, 40х.км.... и проблем
Toyota Corolla E12 2002 1.6 vvti
3ZZ-FE
3ZZ-FE
ей сега е моментът да ти продам едни денсота biggrin.gif
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
аз ще му измисля от тези дето стъклото свършва преди тяхmiLen4o написа:Ах , ти хиено... biggrin.gifnikolov22 написа:ей сега е моментът да ти продам едни денсота biggrin.gif
Ами ,ако и те издържат една година само laugh.gif
но инъче около година две е живота на хубава чистачка
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
аз последно си взех миналото лято от практикер "бош" за 12 лв 2-те
, с тях една година карам вече и съм много доволен , зимата ми се е случвало да пристъргвам леда с тях 2-3 пъти , и въпреки това чистят доста прилично , не баш както в началото , но не замазват гадно , общо взето за тия пари ме спечелиха и мисля отново такива да си взема , но ще изчакам лятото тия да се скапят тотално и тогава 

Toyota Corolla E12 2002 1.6 vvti
3ZZ-FE
3ZZ-FE
+1lubooo написа:аз последно си взех миналото лято от практикер "бош" за 12 лв 2-те, с тях една година карам вече и съм много доволен , зимата ми се е случвало да пристъргвам леда с тях 2-3 пъти , и въпреки това чистят доста прилично , не баш както в началото , но не замазват гадно , общо взето за тия пари ме спечелиха и мисля отново такива да си взема , но ще изчакам лятото тия да се скапят тотално и тогава

Re: 1 година, 40х.км.... и проблем
УЖАС, ПРОДАВАЙ Я!Vesko написа:Днес вечерта забелязох че замазва чистачката пред мен (водача). Нормално ли е само за 1г да се скапе?

АVENSIS 2.0TD-комби
я ми го даи на бартер за моята тойотка (ще доплатиш разбира се 3-4к.)
и чистачки има слънце и габарити
е пръскалките не работят, но чистачките са убиец 
и чистачки има слънце и габарити

TOYOTA AVENSIS SW 2.0 D4D 00, sol
Непушачите умират здрави!!!
Приятели, колеги, другари…
Моля “оправяйте” си жените, никой не е длъжен да им търпи лошото настроение!
Непушачите умират здрави!!!
Приятели, колеги, другари…
Моля “оправяйте” си жените, никой не е длъжен да им търпи лошото настроение!