az neznam kakvo e stavalo tuk, no iskam samo da kaza slednoto:
tuk sme za da si pomagame, za da obsuzdame, i da sporim... no v ramkite na kulturnoto. tryabva da se uvazavame, zashtot inache smisul ot podobni forumi nyama.
pisha na latiniza, i shte produlzavam taka zashtot:
kogato natisna BG otgore, tuk pochvat da se poyavyavat na ekrana, ne bukvi kiriliza ami nyakakvi neveroyatni znaci, toest az ne moga da procheta kakvo pisha.
imam otdelno phonetichna kiriliza, tya raboti, obache, kogato e instalirana postoyanno mi blokira celiyat windows, i zatova mi pisna, i ya mahnah. slagam ya samo kogato tryabva da rabotya nad web stranicata na bulg. ez. i vednaga ya maham.
nima ima znachenie kakva azbuka polzvame? za men ima znahenie da ima razbirane, da ima uvazenie, i udovolstvie ot celiyat tozi club, i forum!
vinagi sum se radval che v dir.bg toyota cluba, mi se e nalagalòo da triya ne poveche ot 3-4 postinga, i to zashtot byaha nelepa reklama, i prosto precheha.
az ne razbiram moderatterstvoto kato vid zenzura, vse pak sum "punkar", ami kato vid instrument, koito se polzva samo kogato tryabva da se trie neshto koeto prechi na NAS VSICHKI da si produlzavame razgovorite.
neka ne stigame do takiva nelepi skandali ili karanici, zashtot te na nikogo ne sa polezni, spored men!
az i boss molya, da ne se zasyaga ot tova koeto e stanalo, a da go zabravi i da si produlzavame poleznoto zanimanie. to moje da produlzi samo s rabirane i s uvajenie mezdu vsichki nas.
tova e koeto iskah da kaja po tozi vupros.
sega po sushtestvo:
znachi mahnah glavata na dvigatelyat na suprata, i kakvo da vidya gorivnite kamerina cilindur 2,3 i 4 byaha v mnogo losho sustoyanie, koeto me nakara da vzema glaata sus sebe si vuv florenzia, za da se opitam da ya opravya, i posle se vrushtam da ya montiram i da si dokaram kolata.
nyama mehanichni povredi po butalata, koeto me kara da vyarvam che problemite sa doshi ot visoki temperaturi, toest bedna smes, taka che shte izchistya i injektorite.
inache koolata e super, mnogo me kefi, ima si vsichki ekstri, klimatik (daze e klimatronik) el liuk, el. stukla, speed control i pr. i nai-vaznoto golyam LSD diferenzial, plius izvestnata skorostna kutiya W-58...

pozdravi,
punky