музика на Корола 1.4 VVTI 2000 с борд комп и касетофон

bagerite

музика на Корола 1.4 VVTI 2000 с борд комп и касетофон

Мнение от bagerite » 01 Юли 2011 23:41

Интересува ме как да си монтирам Sony с флашка на мястото на радио-касетофона на Тойота Корола 1.4 VVTI от 2000г? Колата е с борд компютър който управлява радиокасетофона. Имам колата от скоро и дори не знам как се сваля декоративния панел зад който е радиото и едно чекмедже под него. Само на щипки ли е, или има някъде и скрити винтове?
Ако някой е правил подобна смяна на аудио системата, моля, нека сподели.

Аватар
Mihalcho1

Мнение от Mihalcho1 » 03 Юли 2011 00:03

Мдаааа, сменял съм радио на Ярис, но за целта смених целия панел. Новия е с една идея по-различен от стария и пасна перфектно. За винтовете - при Ярис има няколко, но не са скрити.
Yaris P1 1.0 Изображение
Prius Gen 2 Изображение

Аватар
pingo

Мнение от pingo » 20 Юли 2011 01:44

Здрасти :)
аз съм със същата кола и я имам от 1 година. В началото се бях притеснил, но после се оказа че няма защо. Монтираха ми музиката в toyaga, но наблюдавах как става. Сваля се една от врътките за паро/климатик (само се издърпва) и там има един болт който се сваля. После пада целия панел и направо махаш касетофона и слагаш твоя. При мен се наложи слагане и на някакъв преходник. Идеята е че е направено много хитро. Касетофона ти седи в една голяма кутия. Като свалиш капака я вадиш и от там можеш да извадиш оригиналния касетофон ид а го подмениш. То си има готова шина. След което връщаш кутията обратно слагаш капака и си 6.

Успех!
TODAY TOMORROW TOYOTA!

bagerite

музиката

Мнение от bagerite » 20 Юли 2011 22:18

Абсолютно точно! Под врътките за парното - 2 болтчета са, ама докато ги намеря - зор голям и за малко не нанесох щети :)

Благодаря за инфото, ако бях попитал преди да напъвам панела, сега нямаше да ме е яд че едва не направих поразия. :)))

Публикувай отговор