Покупка на Авенсис T250 с бензинов двигател 1.8 или 2.0
Покупка на Авенсис T250 с бензинов двигател 1.8 или 2.0
Мисля да сменя баба Йотка с Авнсис 2005-2006 и съм се насочил към безновите вресии и по този случай моля за мнения. Не ми се иска Д4Д,защото търся динамика ,а и съм заклет антидизелист що се касае за лека кола и качество на горивото в БГ. До сега с королката не съм имал никакви ядове в ВВТ-я 

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Покупка на Авенсис T250 с бензинов двигател 1.8 или 2.0
1.8 си е доста тромав. Много трудно вдигат 200 с него. А иначе 2.2Д4Д хич не е тромав и си има динамикаbg20010 написа:Мисля да сменя баба Йотка с Авнсис 2005-2006 и съм се насочил към безновите вресии и по този случай моля за мнения. Не ми се иска Д4Д,защото търся динамика ,а и съм заклет антидизелист що се касае за лека кола и качество на горивото в БГ. До сега с королката не съм имал никакви ядове в ВВТ-я
Тези наистина са много редки...Още повече, че не са продавани като нови такива от БГ дилърствата.Със сигурност има такива за Западна Европа.Но този мотор от Camry наистина си го бива!bg20010 написа:Нда,бях забравил за 2.4 -много ми хареса идеята. В БГ няма много такива,въпреки ,че ми се искаше да намеря ТМ-ски автомобил тук.

Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6