Здравейте, интересно ми е дали някой някъде е срещал програма за следене на разходите на автомобила. Сигурен съм че няма начин да няма, но нещо не мога да открия, представям си нещо като сервизна книжка но в електронен вариант, и да може да следи и пресмята средния разход на гориво, би било добре ако може да се следи и повече от един автомобил паралелно. Знам че е възможно да се прави и в ексел, но ако има някоя програма, мисля че ще е далеч по-добре!
Благодаря Ви предварително!
Софтуер за следене поддръжката на автомобил!
-
http://www.daigaz.com/
Аз ползвам това. Хем е достъпно навсякъде. Има си да вкарваш основни параметри, заедно с време за смяна или километри(горивен, маслен, въздушен, ангренаж...), дори си има възможност за следене на гражданска, винетка, каско и разни други. Отделно следи и гумите (пари и км), а и може да си вкарваш всякакви други ремонти като им описваш пари, сервиз, място за бележки. Имаш възможност да въвеждаш и гориво (пари, литри, км). Накрая си има обща сметка на разходите.
Както казах основните неща ги следи и като влезеш има секция със съобщения, в която ти праща напомняне, за приближаващите във времето манипулации (смяна на масло, филтри, гражданска, каско....)
Аз ползвам това. Хем е достъпно навсякъде. Има си да вкарваш основни параметри, заедно с време за смяна или километри(горивен, маслен, въздушен, ангренаж...), дори си има възможност за следене на гражданска, винетка, каско и разни други. Отделно следи и гумите (пари и км), а и може да си вкарваш всякакви други ремонти като им описваш пари, сервиз, място за бележки. Имаш възможност да въвеждаш и гориво (пари, литри, км). Накрая си има обща сметка на разходите.
Както казах основните неща ги следи и като влезеш има секция със съобщения, в която ти праща напомняне, за приближаващите във времето манипулации (смяна на масло, филтри, гражданска, каско....)
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
За следене на разхода много ми допада този сайт - http://www.spritmonitor.de/en/
После си слагаш в подписа статистиката в подписа (като моя)
После си слагаш в подписа статистиката в подписа (като моя)
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Звучи интересно....само ако имаше и Аурис след моделитеbaba_metca написа:http://www.daigaz.com/

Пуснах им едно мейлче да добавят моделчето пък да видим!
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!