1 година, 40х.км.... и проблем
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
1 година, 40х.км.... и проблем
Днес вечерта забелязох че замазва чистачката пред мен (водача). Нормално ли е само за 1г да се скапе?
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Хвърляй го тоя Лексус, как може такова нещо, за една година чистачката да отиде..... НИКАКВО качество!!! ТРАГЕДИЯЯЯ!! Всички от форума ще плачем с теб!! Хвърляй го някъде, ако може в моя казан/заден двор/паркинг.......Аз с ОГРОМНА неохота ще го взема тоя дефектен автомобил и ще потроша една торба пари, за да му сменя чистачките, САМО защото съм фанатик и ще крия до край позорното качество на Лексусите и Тойотите.... laugh.gif 

Re: 1 година, 40х.км.... и проблем
ти съхранява ли през тази година автомобила далече от вредните за гумата УВ-лъчи по инструкцийте за експлоатация или я караше и през деня???Vesko написа:Днес вечерта забелязох че замазва чистачката пред мен (водача). Нормално ли е само за 1г да се скапе?
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Да не е от бирата след тежък работен ден?Vesko написа:Днес вечерта забелязох че замазва чистачката пред мен (водача). Нормално ли е само за 1г да се скапе?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
rudolf написа:ти съхранява ли през тази година автомобила далече от вредните за гумата УВ-лъчи по инструкцийте за експлоатация или я караше и през деня???Vesko написа:Днес вечерта забелязох че замазва чистачката пред мен (водача). Нормално ли е само за 1г да се скапе?
Не съм си чел подробно книжката, ама не съм срещал изискване колата да се кара само по тъмно biggrin.gif Така че съм си я карал и пред деня. Също така зимата като забравя вечер да си изключа чистачките сутрин се опитват да махнат леда от стъклото

@НовЯрис И в казанчето за течност за чистачки не сипвам остатъците от бирата

-
Моите ледопремахвачки ги сменям всяка година, ти какво повече искашVesko написа:Също така зимата като забравя вечер да си изключа чистачките сутрин се опитват да махнат леда от стъклото

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Бат Веско - пуснах запитване до руснаците от ХАДО, дали имат и кога могат да направят една добавка за чистачките, че то тая работа така не може!!! НЕ БИВА!!! Изисквания писах, да удължи живота с поне още 100 000км, пък за след това ще го продаваш, че то ако чистачки трябва да се сменят, след това какво ще дойде !?? Гуми!? Накладки???? ААААа, не!!! Несериозна работа от страна на ЛЕКСУС 

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Гледам че и предните ми спирачни дискове са доста неравномерно износени. На вълнички саMe4oKyX написа:Бат Веско - пуснах запитване до руснаците от ХАДО, дали имат и кога могат да направят една добавка за чистачките, че то тая работа така не може!!! НЕ БИВА!!! Изисквания писах, да удължи живота с поне още 100 000км, пък за след това ще го продаваш, че то ако чистачки трябва да се сменят, след това какво ще дойде !?? Гуми!? Накладки???? ААААа, не!!! Несериозна работа от страна на ЛЕКСУС

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Често ходиш до морето, поради това са прихванали вълничките. Ако тръгнеш по планините има опасност да станат на зъбери и върхове... laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!