Посъветвайте ме
Посъветвайте ме
Здравейте (бъдещи) колеги,
Дайте съвет какво да си взема. Сега карам Рено Лагуна и мисля да я сменям, като се двоумя между Avensis, Corolla и Opel Zafira. Все дизели гледам.
Как се държат тия тойотки? Чупят ли се много? Скъпа ли е поддръжката? Аз може би лизингова ще взема ама пък много пари излизат .....
Дайте съвет какво да си взема. Сега карам Рено Лагуна и мисля да я сменям, като се двоумя между Avensis, Corolla и Opel Zafira. Все дизели гледам.
Как се държат тия тойотки? Чупят ли се много? Скъпа ли е поддръжката? Аз може би лизингова ще взема ама пък много пари излизат .....
Re: Посъветвайте ме
Ами ако кажеш и от коя година са колите които те интересуват може и да имаш повече мнения
Ами от тазиPetar написа:Ами ако кажеш и от коя година са колите които те интересуват може и да имаш повече мнения

Ами от носно Авенсиса знам чее много добра кола имат и много добър дизел много е тих икономичен за D-cat .Относно подръжка може би някои които има такава ще каже иначе е здрава и презпроблемна кола
Хмм на какво попаднах. Верно старо е от 2006 ама притеснително.
http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=14456
Verso не го бях гледал. Сутирнта на един паркинг го видях. Днес ще прегледам кво пише за него на сайта им.
Verso не го бях гледал. Сутирнта на един паркинг го видях. Днес ще прегледам кво пише за него на сайта им.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Имам същият от юли 2005та. И до сега (>130к км) освен едни предни амортесьори (малко след като излезе отгаранция) и един акомулатор тази пролет нищо не е пипано по колатаToyot4o написа:Хмм на какво попаднах. Верно старо е от 2006 ама притеснително.

ПП: Продава се
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Вземи си AUDI.И забрави веднага,че аз съм ти го предложил.Toyot4o написа:Здравейте (бъдещи) колеги,

Королата ще ти е достатъчнаToyot4o написа:Довечера ще ги прегледам пак моделитеда видим. Принципно май ми трябва да е широко, че 2 деца имам ... но пък се събираме заедно с детските колички в лагуната, която не е кой знае колко голяма.
Колко е голям багажника на королата?
Но и Авенсисите сега са на добри промоции
Обслужването според мен не е скъпо, виж цените (тези са 100% реални):
http://www.toyota.venci.bg/apps/service_calculator/
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
-
Задния лагер на тези Авенсиси е в главината и няма как да не са сменили главината, а само лагера (налага ми се смяна на предни лагери и питах и за задните, та от там знам и за тях). Тъй, че или тези в сервиза са го метнали, в което няма да се учудя, или човека нещо се е "объркал"."А ние за всеки случай сме сменили цялата главина"
Иди да видиш автомобилите на живо, седни, нагласи се, докарай и жена-та и тя да седне, да се обърне 2-3 пъти назад, пробвай да сложиш децата отзад, дали на тях им е удобно, отвори багажниците, виж дали ще влязат количките (това че има много обем, не означава, че размера ще ти е удобен точно на теб). Авенсис има и комби версия, така че разгледай и нея. Общо взето, натовари се в Лагуната с пълно бойно снаражения (жена, деца, колички, столчета, домашни любимци) и право в салоните на Тойота и Опел и действайте. Като разрешиш казуса с комфорта, вече може да помислиш и за двигателите, оборудването и останалите неща свързани с цените. Така де като ще даваш пари за нов автомобил, то поне да ти е комфортно и удобно.