Селика '92 и биксенон???

georgedouff

Селика '92 и биксенон???

Мнение от georgedouff » 10 Юни 2011 00:12

От няколко дни се мъчат по колата ми да подкарат биксенона, но не става! С вдигащи фарове съм и сега поразгледах и разбрах, че не е възможно да се сложи БиКсенон Н4 на Селиката ...да вярвам ли или да си мисля, че момчето, което го монтира не разбира???
Първо: дългите изобщо не тръгнаха....бях само на къси, след няколко дни ми предложиха две отделни релета за всеки фар, специални за тойота и с тях дългите светнаха, но не за дълго...само за няколко часа и левия фар умря. Десния продължаваше да си превключва без проблем на дълги. Сменихме и някакъв кабел захранващ и аз не знам какво.... уж от него било и ура....ксенона светна в пълния си вид- имах и къси и дълги! След 5 часа т.е. тази вечер левия пак угасна(мамка му) и вече не знам какво да правя??? Някакви идеи моля и да кажа предварително и двата баласта и двете крушки си работят перфектно като не са монтирани на колата (пробвано е сто пъти)....но подкарам ли ги с колата и левия почива в мир! Гори ми бушона на левия фар(от бушоните до двигателя) и нямам идея от къде е, а ако отида пак при "масторите" може да ме накарат да си купя и нещо друго....помощ моля...на всичкото отгоре съм в Гърция и няма как да отида при някой наистина разбиращ в България!

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 10 Юни 2011 12:20

Потърси Ме4о_КуХ от форума, моя ксенон го слага той и тръгна от първия път, от тогава не съм имал проблеми и за секунда с ксенона. Ме4о е много отзивчив и съм сигурен че ще помогне най-малкото с някаква идея от разстояние.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 10 Юни 2011 15:03

Подкрепям за Мечо :thumbsup:
A car without TURBO is like a man without BALLS!

Публикувай отговор