Toyota Starlet 1.0 1990 Въпроси

Phenomenon

Toyota Starlet 1.0 1990 Въпроси

Мнение от Phenomenon » 09 Юни 2011 21:51

Здравейте искам да питам няколко неща за горепосочения модел, надявам се да има някой да ме просветли относно количката...
Колата няма оборотомер - Има ли възможност да се смени таблото с такова което има и колко ще ми струва това?
Замислил съм се за пребоядисване, но не знам къде и колко ще ми струва за да преценя дали изобщо да търся ...
Искам да си сменя и волана с по малък, че стоковия :X:X:X Къде мога да намеря нещо подходящо ?
Благодаря предварително на отзовалите се :)

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Юни 2011 22:33

вече всяка електронна афретмаркет джаджа , има и бонус-оборотомер..(кат всеки гсм-има и часовник),всяка японо-китайска уважаване, и неуважавана фирма произвежда. има джаджи който ловият сигнала и от запалката. та ако няма някой гти старлет с оборотомер-модел на който не ти се игра да пренареждаш кублунзи-може да си бикнеш афтермаркет.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 09 Юни 2011 23:14

За нещо такова говори колегата : http://tuningpro-bg.com/index.php?page= ... &Itemid=81

Phenomenon

Мнение от Phenomenon » 13 Юни 2011 20:52

Благодаря много за идеята ще разгледам тези дни да се здобия с нещо подобно :)
Отделно да питам гледах днес карбоново фолио в Интернет , дали е възможно цялата кола да се облепи в такова и дали е трайно или само ще до съсипе боята ?

Публикувай отговор