АЗЗЗзззз.... biggrin.gifrudolf написа:някакви параметри откъм крайни цели и гаранций, уточнихте ли?,,влезе ли с контакт с доволни клиенти,ползващи апекси?SLADURA написа:..!

АЗЗЗзззз.... biggrin.gifrudolf написа:някакви параметри откъм крайни цели и гаранций, уточнихте ли?,,влезе ли с контакт с доволни клиенти,ползващи апекси?SLADURA написа:..!
Разкирх далаверата!! Поли като стар мушеник ,оди у гръцко да му нагласят апексито - ама взима рушвети от Венци да разправя ,че той му бил тунер билpoli написа:АЗЗЗзззз.... biggrin.gifrudolf написа:някакви параметри откъм крайни цели и гаранций, уточнихте ли?,,влезе ли с контакт с доволни клиенти,ползващи апекси?SLADURA написа:..!
нямам представа за човека нито как работи,,,просто питах сладура дали е говорил с някои от многото доволни клиента на венци ,по възможност с апексита,защото получи много съвети да избере електроника по вкуса на мапера с които работи или обратно...SLADURA написа:А Венци е доста напред в материята според мен ... бая коли са му минали вече през ръцете ... и бая Апексита е мапвал и донагласял и тн ...!
Мисля че вече съм се ориентирал ... просто не мога да избухна на веднъж да купя всичко и да направя всичко ... постепенно ще го карамpoli написа: По темата:
Според мен още не си на ясно какво искаш да правиш от/с колата.
Да имам ясна причина бате ... дисковете и съединител са ми за смяна ...rudolf написа:ако не си наясно какво изисква подмяната на оригиналните ти неща--отложи го за когато имаш ясна причина.SLADURA написа:
...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта