Калкулатор за моторни масла
Калкулатор за моторни масла
ТУК може да търсите и сравнявате над 1000 вида масла, както и цените на различните вносители - кое евтино, кое скъпо и т. н. Надявам се да е полезно. Търси и по марка, модел и двигател.
В центъра на страницата най-горе има три падащи менюта - просто трябва да се изчака да презареди, защото при "Двигател" вече опциите са много и ако не презарежда, е бая търсене.Bass_Man написа:Това с марката и модела на двигател само не знам как точно действа ?!?!?

Здравей, колега. Маслата ги въвеждат ръчно, а двигателите са над 7 хиляди. За да има по 4 масла за 1 двигател - това са 28 000 системни операции за админа. Скоро ще станат повече вариантите.lifer_ написа:Интересно, как от толкова масла, само Castrol за 140 лв. е подходящо за моята кола. biggrin.gif
Принципно тази търсачка е за такива, които баш не знаят какво да слагат. Ползвайте втората, която търси по вискозитет, тип, литри и пр.biggrin.gif
Основното хубаво е, че човек може да се ориентира в цените на пазара.

Не "някои", а много липсват колегаnowyaris написа:Някои доста употребявани марки масла липсват-Яко,Равеньол,Маннол,Гренвил....... ?

И въпреки това има цели 36 марки масла, между които Havoline и Prista.
Хората често ги лъжат по разни сервизи насам и натам, защото всеки знае колко струва ракията, ама масла слагаме веднъж годишно и много хора не са ориентирани в цените на този пазар. Още по-зле, в масовия случай, който съм аз - с кола на 10 години: допреди 1-2 години отивах в първата масларница и каквото ми налеят.
Обикновено ми казваха, че има едно евтино и едно хубаво - от което искам. Аз все исках от хубавото и след това виждах само един варел. Какво имаше в него - Божа работа.

а тук гледам са само с гарантиран произход щото са малко скъпичкиCasamia написа:Не "някои", а много липсват колегаnowyaris написа:Някои доста употребявани марки масла липсват-Яко,Равеньол,Маннол,Гренвил....... ?Aз нищо не мога да направя.
И въпреки това има цели 36 марки масла, между които Havoline и Prista.
Хората често ги лъжат по разни сервизи насам и натам, защото всеки знае колко струва ракията, ама масла слагаме веднъж годишно и много хора не са ориентирани в цените на този пазар. Още по-зле, в масовия случай, който съм аз - с кола на 10 години: допреди 1-2 години отивах в първата масларница и каквото ми налеят.
Обикновено ми казваха, че има едно евтино и едно хубаво - от което искам. Аз все исках от хубавото и след това виждах само един варел. Какво имаше в него - Божа работа.Повечето хора не знаят и в официалните сервизи какво точно им слагат.
има сметка само в по скъпите масла ако са истински и там на този калкулатор много лъжат за моята казва оригинал митцубиши

живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Принципно друга ми беше идеята не от гледна точка на итерфейса за работа със сайта , а като механиъм за подбор на подходящо масло .Casamia написа:В центъра на страницата най-горе има три падащи менюта - просто трябва да се изчака да презареди, защото при "Двигател" вече опциите са много и ако не презарежда, е бая търсене.Bass_Man написа:Това с марката и модела на двигател само не знам как точно действа ?!?!?
................
интересното е че дори не са ги приписали оригиналните спецификации на завода производител а май са пасвани на окоBass_Man написа:Принципно друга ми беше идеята не от гледна точка на итерфейса за работа със сайта , а като механиъм за подбор на подходящо масло .Casamia написа:В центъра на страницата най-горе има три падащи менюта - просто трябва да се изчака да презареди, защото при "Двигател" вече опциите са много и ако не презарежда, е бая търсене.Bass_Man написа:Това с марката и модела на двигател само не знам как точно действа ?!?!?
................
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Хибридите да не би да работят без масло? Не мога да си намеря колата в този сайт...Bass_Man написа:Принципно друга ми беше идеята не от гледна точка на итерфейса за работа със сайта , а като механиъм за подбор на подходящо масло .Casamia написа:В центъра на страницата най-горе има три падащи менюта - просто трябва да се изчака да презареди, защото при "Двигател" вече опциите са много и ако не презарежда, е бая търсене.Bass_Man написа:Това с марката и модела на двигател само не знам как точно действа ?!?!?
................
колегата на кой модератор е авер че си продава продукцията в технически въпроси
има си раздел за това

има си раздел за това

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път