Двойствен стандарт....

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Двойствен стандарт....

Мнение от Vesko » 01 Юни 2011 10:32

Дори и престъпниците като се признаят за виновни получават по-ниски от предвидените в закона санкции..... А за нас обикновенните водачи на МПС няма такова облекчение mad.gif Винаги съм си признавал че съм карал с толкова колкото пказва радара, ама ядец. Не ми намалят наказанието. Е заради този двоинсвен стандар никои не уважава законите biggrin.gif

Дали не можем да се оплачем в брюксел заради това?

Аватар
djofi_m

Мнение от djofi_m » 01 Юни 2011 11:11

той съда там, се превърнал български съд, предлагам официалния език да стане български.
АVENSIS 2.0TD-комби

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: Двойствен стандарт....

Мнение от rudolf » 01 Юни 2011 13:20

Vesko написа:Дори и престъпниците като се признаят за виновни получават по-ниски от предвидените в закона санкции..... А за нас обикновенните водачи на МПС няма такова облекчение mad.gif Винаги съм си признавал че съм карал с толкова колкото пказва радара, ама ядец. Не ми намалят наказанието. Е заради този двоинсвен стандар никои не уважава законите biggrin.gif

Дали не можем да се оплачем в брюксел заради това?
а ако си признаваме и за минали прегрешения в които не са ни хванали, да не ни наказват изобщо:)

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 01 Юни 2011 22:54

Веско, кво ти стана бе брат? biggrin.gif
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 01 Юни 2011 23:16

BIS написа:Веско, кво ти стана бе брат? biggrin.gif
Сигурно се изморил от глобите. Автоматичните светлини оправи, сега остана и със скоростта да се справи biggrin.gif
Веско, сложи ограничител-пищялка, която да те подсеща че отиваш евентуално в ръчичките на катаджиите :))))

За пищялките: днес потеглям аз и ми свири не закопчан колан въпреки, че е закопчан. Откачам, закачам няколко пъти, пак свири. Карам аз с гадната пищялка и се чудя какво ще правя. Изведнъж ми просветна да си вдигна чантата от съседната седалка.......спря да свири и да мига laugh.gif
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 01 Юни 2011 23:21

Много тежка чанта...! biggrin.gif Ама тя и на жена ми е такава tongue.gif wink.gif biggrin.gif
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Публикувай отговор