въпрос
ПО-ТОЧНО
Ами.................кажи с какъв двигател е,къса-дълга база ли е,сложи няколко снимки ако имаш,спомени и какви пари си дал за нея.
Така много общо ти е поставен въпроса.
АЗ ЛИЧНО НЕ ГИ ХАРЕСВАМ,ЗАЩОТО СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА ИКОНОМИЧНИТЕ АВТОМОБИЛИ.
РАВКАТА не е истински OFF-ROAD и затова не бих си взел такава.
Зависи какво търсиш от един автомобил.
Така много общо ти е поставен въпроса.
АЗ ЛИЧНО НЕ ГИ ХАРЕСВАМ,ЗАЩОТО СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА ИКОНОМИЧНИТЕ АВТОМОБИЛИ.
РАВКАТА не е истински OFF-ROAD и затова не бих си взел такава.
Зависи какво търсиш от един автомобил.
Тези въпроси трябваше да ги зададеш преди да я купиш..... или още не си???.....Каква полза би имал сега от мнения?....., но честито и безаварино.....
Не съм се качвал в такава и не мога да споделя впечатления , както беше казал колегата по-горе "Използвай търсачката".... има достатъчно изписано.
Единственното което мога да кажа е ,че и аз се качих на дизел за "сефте" с Тотка и .......... още не мога да свикна.....вече повече от 6 месеца и около 5к. Извън градско - идеално, в града понякога се чувствам като "куц кон"....
Не съм се качвал в такава и не мога да споделя впечатления , както беше казал колегата по-горе "Използвай търсачката".... има достатъчно изписано.
Единственното което мога да кажа е ,че и аз се качих на дизел за "сефте" с Тотка и .......... още не мога да свикна.....вече повече от 6 месеца и около 5к. Извън градско - идеално, в града понякога се чувствам като "куц кон"....