Що заключихте хубата тема??? така нямаше да разбера че акумулатора ми е нещо спциялен и на дизелова кола, която си купих 2005 го смених чк 2011...(6г)... и да кажа докато не я вкарах за боядисване си нямах никакав проблем с акумулатора biggrin.gif И на бензиновият хибрид след като беше 3 месеца в сервиза за ремонт ми се наложи да му сменя акумулатора на 3-тата агодинаdjofi_m написа:
не съм имал щастието да си купя нова кола и не знам какви акумулатори им слагат на тези дето излизат от завода, ама 6 години с един акумулатор за дизеларка за мен са в сферата на фантастиката.
Мога само да ти пожелая да изпиташ щастието! Не отричам нито един от принципните недостатъци на дизелите, но подчертавам, че голяма част от тях са преувеличени (обикновено от собственици на коли с бензинови двигатели) и ако се грижиш адекватно за колата си няма значение дали е дизел или бензин. А за да ти отговоря карам я всеки ден - изминавам около 25000 км годишно, съотношението градско извънградско е 80/20, в гараж спи от около година и не разкачам акумулатора. Но вилата е на 150 км и дотам не я гася по пътя.
Щозаключихте хибавата темо??
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Щозаключихте хибавата темо??
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 404 пъти
- Получена благодарност: 436 пъти
- martod
Re: Щозаключихте хибавата темо??
Темата е заключена, за да не се правят скрити реклами на акумулатори .. biggrin.gifVesko написа: Що заключихте хубата тема??? така нямаше да разбера че акумулатора ми е нещо спциялен и на дизелова кола, която си купих 2005 го смених чк 2011...(6г)...
А акумулатора ти изобщо не е специален
Е те това ако не е специален акумулатор, здраве му кажи ..
Даже се надявам да изкара и другата зима, скромен съм, ама от сърце .. laugh.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
laugh.gifmartod написа:Темата е заключена, за да не се правят скрити реклами на акумулатори .. biggrin.gifVesko написа: Що заключихте хубата тема??? така нямаше да разбера че акумулатора ми е нещо спциялен и на дизелова кола, която си купих 2005 го смених чк 2011...(6г)...
...моят е по специаленпроизведен е от Монбат........
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
колега това с цвета е добре защото може да са ти я сменили да е била изгоряла примерно в нашия сервиз политиката е преди да се издаде автомобила се проверяват всички светлини и се подменят изгорелите при нужда безплатно щото няма оправия за един лев едни разправии тя светеше преди да я оставя вие сте виновни един лев не дадавам вземете си крушкатаVesko написа:Що заключихте хубата тема??? така нямаше да разбера че акумулатора ми е нещо спциялен и на дизелова кола, която си купих 2005 го смених чк 2011...(6г)... и да кажа докато не я вкарах за боядисване си нямах никакав проблем с акумулатора biggrin.gif И на бензиновият хибрид след като беше 3 месеца в сервиза за ремонт ми се наложи да му сменя акумулатора на 3-тата агодинаdjofi_m написа:
не съм имал щастието да си купя нова кола и не знам какви акумулатори им слагат на тези дето излизат от завода, ама 6 години с един акумулатор за дизеларка за мен са в сферата на фантастиката.
Мога само да ти пожелая да изпиташ щастието! Не отричам нито един от принципните недостатъци на дизелите, но подчертавам, че голяма част от тях са преувеличени (обикновено от собственици на коли с бензинови двигатели) и ако се грижиш адекватно за колата си няма значение дали е дизел или бензин. А за да ти отговоря карам я всеки ден - изминавам около 25000 км годишно, съотношението градско извънградско е 80/20, в гараж спи от около година и не разкачам акумулатора. Но вилата е на 150 км и дотам не я гася по пътя.Както и след ремонта единият ми халоген светеше различен цвят от другият biggrin.gif
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 404 пъти
- Получена благодарност: 436 пъти