тампони заден мост Ярис

ataveto@abv.bg

тампони заден мост Ярис

Мнение от ataveto@abv.bg » 27 Май 2011 14:13

Здравеите колеги да споделя беше ми изпуснал единия амортисьор на яриса 1.4 дизел като отидох да ги сменям мастора каза 4е и тампоните на задният мост особенно единия беше тотално скьсан отидох да купувам и ми казаха такива цени като за цял заден мост по 140 лв брои. Преди това бях карал Голф 3 и много ми заприлича на голфовия отидох купих оригинални лемфордер за голф 3 и венто размера на голфа е 56 а на яриса 55 после на стругар ,които ми го направи на размер 55 и малко го скьси и общо ми излезе 45 лв 2 тампона с масторлька на стругара ако някои се сбльсква с този проблем да знае имам и чертеж-схема и на голфа е по здраво направен по масивен

Аватар
raider_yaris

Мнение от raider_yaris » 27 Май 2011 14:53

Ей затова се кефя (направо ми се плаче някой път). Българина, когато вземе заплата и трябва да свърши 5 неща, но както в повечето случай има възможност само за 2 от тях, то се принуждава да става магъосник-инженер.

А ве .......
Tokyo Drift :-)

ataveto@abv.bg

Мнение от ataveto@abv.bg » 27 Май 2011 16:59

raider_yaris написа:Ей затова се кефя (направо ми се плаче някой път). Българина, когато вземе заплата и трябва да свърши 5 неща, но както в повечето случай има възможност само за 2 от тях, то се принуждава да става магъосник-инженер.

А ве .......
колега много си прав ако оригиналните ги имаше може би щях да ги купя че колата на канала маистора реве че му заема място а друга чака какво да прави човек викаш неволята ама помощ от нииде и си принуден да правиш гимнастики

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 27 Май 2011 21:47

Колега пусни го това и в тази тема :
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11

Поздрави за простото решение !

ataveto@abv.bg

Мнение от ataveto@abv.bg » 30 Май 2011 09:18

Bass_Man написа:Колега пусни го това и в тази тема :
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11