Дойде време да си вземем довиждане!
-
- Обратна връзка:
Дойде време да си вземем довиждане!
Такааа..... продадох Версото!!И сега ми е малко кривоооо!Не знам каква кола да си взема!!!Но не искам да ви занимавам с моите чуденици,а просто да споделя съвсем на кратко 5,5 годишния си опит с королата!Казвам го съвсем отговорно НЕВЕРОЯТНА КОЛА!!!ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ АВТОМОБИЛА!За 150000 км никога не ме е подвел и не ме е карал да се охарчвам излишно по ремонти!Качихме я на канал за оглед от новия собственик и се установи че от долу всичко е здраво,няма ръжда и т.н.!Мотора мърка,не пипа маслото ивсичко е в норми!Та така!Честито на новия собственик,да си я кара безпроблемно(той е участник във форума)!Препоръчвам Корола Версо на всеки един колега чудещ се какъв автомобил да си купи .Колата е изключително здрава,комфортна и икономична!Засега чао,но по скоро довиждане!
Последно промяна от павел павлов на 20 Май 2011 07:19, променено общо 1 път.
Корола Версо 2,2 D-4D Sol 2005 г.
А защо го продаде? Направиха ти предложение на което не можа да откажеш или е време за нова колица?
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
-
- Обратна връзка:
Ами да, дойде време за нов автомобил и то с ползване на данъчен кредит,това е една от причините,другата е че в последната година много малко я ползвам(причината е много приятна -имаме си бебенце и почти никъде не пътуваме)и не на последно място са годините и километрите които е навъртяла,ако се забавех още малко после нямаше да мога да и взема сносна цена!Сега през ден пробвам разни Ситроени и Пежа (чисто нови баничарки) и съм доста разочарован!Пробвах и върнати от лизинг по на 20-30000 км ама картината е отчайваща!Тропат,хлопат,скърцат,не вървят,направо съм се хванал за главата!Избора ще е много труден,дано да е правилен!!!След Версото летвата е много вдигната,но в това няма лошо!!
Последно промяна от павел павлов на 20 Май 2011 22:08, променено общо 1 път.
Корола Версо 2,2 D-4D Sol 2005 г.
Дай Боже всекиму такава радост!павел павлов написа:Ами да, дойде време за нов автомобил и то с ползване на данъчен кредит,това е една от причините,другата е че в последната година много малко я ползвам(причината е много приятна -имаме си бебенце и почити никъде не пътуваме)и не на последно място са годините и километрите които е навъртяла,ако се забавех още малко после нямаше да мога да и взема сносна цена!Сега през ден пробвам разни Ситроени и Пежа (чисто нови баничарки) и съм доста разочарован!Пробвах и върнати от лизинг по на 20-30000 км ама картината е отчайваща!Тропат,хлопат,скърцат,не вървят,направо съм се хванал за главата!Избора ще е много труден,дано да е правилен!!!След Версото летвата е много вдигната,но в това няма лошо!!

TOYOTA Avensis D4D-2002g.
-
- Обратна връзка:
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Кога ще се предлага у нас?павел павлов написа:Едно от условията е детската количка да влиза цяла без да се сгъва и да си е паркирана почстоянно в колата laugh.gif .А колкото до новото Версо нещо не ми допада дизайна на новите модели тойоти!Позагледах се в новото Ярис Версо!!
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
-
- Обратна връзка:
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Явно аз съм прост и нищо не разбирам.
Наистина ли е действителна приказката - "Да оставиш питомното и да гониш дивото"?
Колега, ако искаш баничарка Пежо или Ситроен, обади ми се, да ти дам карта за отстъпки - шефа ще ти се зарадва много....
Сега сериозно.
Не виждам смисъл заради една количка, да си купуваш баничарка. Има смисъл, ако вършиш някакъв бизнес с нея и ти е все тая откъм ремонти, демек - служебна.
Ще се прекърша, но по-добре се огледай в Шкода Румстър, отколкото да паднеш ЧАК толкова.
Това при условие, че си решил да замениш кон за кокошка.
Какво му е на Авенсис Версо?
Наистина ли е действителна приказката - "Да оставиш питомното и да гониш дивото"?
Колега, ако искаш баничарка Пежо или Ситроен, обади ми се, да ти дам карта за отстъпки - шефа ще ти се зарадва много....

Сега сериозно.
Не виждам смисъл заради една количка, да си купуваш баничарка. Има смисъл, ако вършиш някакъв бизнес с нея и ти е все тая откъм ремонти, демек - служебна.
Ще се прекърша, но по-добре се огледай в Шкода Румстър, отколкото да паднеш ЧАК толкова.
Това при условие, че си решил да замениш кон за кокошка.
Какво му е на Авенсис Версо?