Скрити радари по пътищата

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 12 Май 2011 19:34

slowtraveler написа:
jim_beam написа:...

австрийците са се сетили още нещо:част от радарните кутии са празни,само местят радара от кутия в кутия....
И тук става въпрос за абсолютно същото - размяна на радарите между празните и пълните кутии...
Те това КАТ Добрич го практикуваше още 70те и 80те гонини на 20ти век... Бавно стига челният опит до Австрия... ама то нали имаше желязна завеса biggrin.gif

Аватар
djofi_m

Мнение от djofi_m » 12 Май 2011 20:26

зачетох се аз. днес това пищеше на Х-честота, което значи, че е било TFR1-M, българско творение - камера вързана с TR4-d. но се оказа, че има друго устройство кръстено по странния начин: "Radar Aytov:s:on D:gital - mph-BEE-ІІІ" пише, че е английско производство, ама май английското в него е само:mph-BEE-ІІІ, забележете че работи на Ка-band.
АVENSIS 2.0TD-комби

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 13 Май 2011 00:43

djofi_m написа:зачетох се аз. днес това пищеше на Х-честота, което значи, че е било TFR1-M, българско творение - камера вързана с TR4-d. но се оказа, че има друго устройство кръстено по странния начин: "Radar Aytov:s:on D:gital - mph-BEE-ІІІ" пише, че е английско производство, ама май английското в него е само:mph-BEE-ІІІ, забележете че работи на Ка-band.
Това е интересно къде попадна на тази информация ?

Ка банда е на-гадния, защото се влияе от почти всичко

и аз съм си го изключил

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 16 Май 2011 20:00

За колегите от Варна и Добрич-днес ме разкатаха милиционерите на разклона за село Изворско.На Аксаково минах гратис,обаче на Изворско ме оскубаха като кокошка по Петровден.Почти всяка седмица пътувам по това шосе,но за две години за пръв път стоят там и вардят.Интересното е ,че няма ограничение 60/или поне аз не видях такова/ . Имаше и други спрени.Колата бе бяла Ксара Пикасо.Пазете се.

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 16 Май 2011 23:11

nowyaris написа:За колегите от Варна и Добрич-днес ме разкатаха милиционерите на разклона за село Изворско.На Аксаково минах гратис,обаче на Изворско ме оскубаха като кокошка по Петровден.Почти всяка седмица пътувам по това шосе,но за две години за пръв път стоят там и вардят.Интересното е ,че няма ограничение 60/или поне аз не видях такова/ . Имаше и други спрени.Колата бе бяла Ксара Пикасо.Пазете се.
Не много често ,но съм ги виждал да стоят там с голямата брадва. Писаха ли или......? wink.gif
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 16 Май 2011 23:23

nowyaris написа:За колегите от Варна и Добрич-днес ме разкатаха милиционерите на разклона за село Изворско.На Аксаково минах гратис,обаче на Изворско ме оскубаха като кокошка по Петровден.Почти всяка седмица пътувам по това шосе,но за две години за пръв път стоят там и вардят.Интересното е ,че няма ограничение 60/или поне аз не видях такова/ . Имаше и други спрени.Колата бе бяла Ксара Пикасо.Пазете се.
Те на тези места вардят, както и на спирката в гората с вдигнат капак и снимат през процепа
:thumbsup:

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 17 Май 2011 00:25

Nedkow написа:.. в гората с вдигнат капак и снимат през процепа
истински партизани laugh.gif
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 17 Май 2011 00:35

Raya написа:
Nedkow написа:.. в гората с вдигнат капак и снимат през процепа
истински партизани laugh.gif
Много приятели изгоряха по тази схема преди 2 години , а те си умираха от кеф, че полицаите са закъсали до момента, в които им звъннат на вратата laugh.gif

nowyaris

Мнение от nowyaris » 17 Май 2011 05:57

BIS написа:
Не много често ,но съм ги виждал да стоят там с голямата брадва. Писаха ли или......? wink.gif
Оскубаха ме.

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 17 Май 2011 09:34

nowyaris написа:
BIS написа:
Оскубаха ме.
Дано да не е боляло много! :thumbsup:
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
lederman
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от lederman » 17 Май 2011 09:40

Nedkow написа:
djofi_m написа:зачетох се аз. днес това пищеше на Х-честота, което значи, че е било TFR1-M, българско творение - камера вързана с TR4-d. но се оказа, че има друго устройство кръстено по странния начин: "Radar Aytov:s:on D:gital - mph-BEE-ІІІ" пише, че е английско производство, ама май английското в него е само:mph-BEE-ІІІ, забележете че работи на Ка-band.

и аз съм си го изключил
на подбалканският път в посока Бургас малко след разклона за село Мирково има бензиностанция и на нея има радар/камера. пищялката винаги сработва на Ка банда. Много е неприятно, че като се приближаваш първо мрънка като фалшива аларма (Ка-2-3), а като си пред камерата изпищява яко (Ка-9+сини лампи, сиреч точно в снопа си). Ако човек не знае камерата ще си отлети от раз.

Поздрави :thumbsup:
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 17 Май 2011 22:48

lederman написа:
Nedkow написа:

и аз съм си го изключил

на подбалканският път в посока Бургас малко след разклона за село Мирково има бензиностанция и на нея има радар/камера. пищялката винаги сработва на Ка банда. Много е неприятно, че като се приближаваш първо мрънка като фалшива аларма (Ка-2-3), а като си пред камерата изпищява яко (Ка-9+сини лампи, сиреч точно в снопа си). Ако човек не знае камерата ще си отлети от раз.

Да и марухамата сработва на 5 метра пред камерата на К банд при изключени К и КА банд тя просто има такъв режим и си мислех, че нещо проблемно има с детектора :thumbsup:

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 18 Май 2011 00:29

Един въпрос, малко офф топик. Този радар детектор всеки път го заглеждам в метро има ли смисъл от такъв евтин китаец? Дали ще засича всичко което е на наша територия както Кобрата например? Някой ако притежава такъв ще съм благодарен ако даде оценка tongue.gif wink.gif
Прикачени файлове
pgt radar.jpg
pgt radar.jpg (27.75 KiB) Преглеждано 2218 пъти
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

krasy k

Мнение от krasy k » 26 Май 2011 12:38

KiLLeR написа:Един въпрос, малко офф топик. Този радар детектор всеки път го заглеждам в метро има ли смисъл от такъв евтин китаец? Дали ще засича всичко което е на наша територия както Кобрата например? Някой ако притежава такъв ще съм благодарен ако даде оценка tongue.gif wink.gif
Хайде давайте инфо , че и аз трябва да купувам някаква "пищялка" за новата Тойота.

krasy k

Мнение от krasy k » 26 Май 2011 12:45

Kiki написа:
djofi_m написа:днес останах изумен, връщах се от София и в района между Микре и Малиново в насрещонто платно се движеше патрулка с включен радар. да не би да имаме некви нови придобивки, някой знае ли?
Има полицейски автомобили, оборудвани с техника, която може да засича скороста при движение и на двата автомобила, независимо дали се движи срещу движението, или зад засичаната кола..
Да, в региона има 2 такива радара ,които ги прехвърлят на различни автомобили дори без надписи и без лампи на тавана.
На пътя м/у Ловеч и Плевен редовно паркират на отбивките цивилни автомобили и вътре дебнат ченгета с камера и радар, но са с униформи.

Публикувай отговор