Тропане отпред при Авенсис

илиан

Тропане отпред при Авенсис

Мнение от илиан » 14 Май 2011 13:00

Здравейте, искрено се надявам някой да помогне с някаква информация относно моя въпрос, понеже от 3 години нито ТМ нито майстор може да ми помогне. Става въпрос за Авенсис 2007г. 2.0 D4D. Проблема се състои в това, че преди 3години/беше на около 70 000км/ се появи едно потропване отпред отдясно. Карах я в ТМ и казаха, че весичко е наред. След известно време пак я карах, същия отговор. На майстори я водих и те така. Предницата е абсолютно здрава, а тропането си седи. В ТМ я водих и за проверка на тампоните на двигателя и казаха че са здрави, но беше още гаранционна и не съм сигурен в достоверността на информацията. Майстор ми каза, че тампон по принцип не можеш да го разбереш, докато не го свалиш. Хора, моля помагайте защото съм в задънена улица. Само да уточня, че тропането е като вибрация, не е на желязо и се появява само на определен вид дупки.

мехаННика
Получена  благодарност: 38 пъти

Мнение от мехаННика » 14 Май 2011 18:24

След толкова прегледи и проверки ти си по скоро за гадател,приятелю.Нали не очакваш някой да ти отговори за за шум,който се появява само на прелеза на Биримирци,примерно и то без да види колата.Провери предния капак да не е хлабав в ключалката и оттам да вибрира на малки неравности .А,и добре дошъл във форума biggrin.gif

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 14 Май 2011 21:46

Провери си всичко отпред ,като подкалници , броня и други.
A car without TURBO is like a man without BALLS!

Публикувай отговор