Toyota Celica 2001 смяна на крушки от задния номер
Toyota Celica 2001 смяна на крушки от задния номер
Здравейте!От двете крушки на задния номер една ми е изгоряла и искам да е сменя, но вчера като оглеждах багажника от къде мога да е сменя не можах да открия място...Моля някой, който вече е извършил тази операция да сподели как става.Мерси предварително на всички отзовали се!
-
-
- Получена благодарност: 1 път
Maхаш кората на задната врата (капак), както е казал колегата по-горе един винт и доста щипки. Намираш скобата дето държи крушките (L-образна) мисля беше болтче 10, развиваш я и примъкваш крушката навътре заедно с уплътнението. Много е терсене, аз си бях загубил половин час.xukca написа:UPПомогнете моля!

В сервизното ръководство пише да се махне панела дето държи ламичките и тогава да се сменят, но аз не бих го свалял - трябва да се откача жилото, а и сетне има се чудиш откъде се пълни багажника ти с вода.
- Прикачени файлове
-
- RearDoor.JPG (78.56 KiB) Преглеждано 1560 пъти
схеми
Колега,незнам откъде ги вадиш тези схеми,но евала ти правя.Scott написа:Maхаш кората на задната врата (капак), както е казал колегата по-горе един винт и доста щипки. Намираш скобата дето държи крушките (L-образна) мисля беше болтче 10, развиваш я и примъкваш крушката навътре заедно с уплътнението. Много е терсене, аз си бях загубил половин час.xukca написа:UPПомогнете моля!
В сервизното ръководство пише да се махне панела дето държи ламичките и тогава да се сменят, но аз не бих го свалял - трябва да се откача жилото, а и сетне има се чудиш откъде се пълни багажника ти с вода.
Само колегата да каже смени ли я най-после неговата крушка.