първо - Русе е на 310кмstudioivo написа:Чувам добри отзиви за сервиза на Тойота в Русе, ама Русе е на 500 км от София. Така, че ще ми се наложи да ги изтърпя тия пичове от ТМ Ауто поне докато съм в гаранция.

първо - Русе е на 310кмstudioivo написа:Чувам добри отзиви за сервиза на Тойота в Русе, ама Русе е на 500 км от София. Така, че ще ми се наложи да ги изтърпя тия пичове от ТМ Ауто поне докато съм в гаранция.
Ако беше толкова важно японците нямашеда си спестят датчиците.... наистина не разбирам защо не се предлагат на евтопетските модли. Може би честотатана която излъчват не е сертифицирана за европа, ама ако пестят от сертификация..... И още ако трябваше всеки сам да го прави освен криктрябваше да има манометър и помпа в окомплектацията на колатаslowtraveler написа:Vesko, ама ти сериозно ли за гумите?!?!
Помислих, че оная тема е пусната само за майтап![]()
Проверката на налягането на гумите е задължение на самия водач и се препоръчва да се прави веднъж на седмица или преди всеки по-голям преход...
Ако толкова те мързи или притеснява проверката, купи си от щатите един от следните варианти:
1. механични индикаторни капачки - променят цвета си ако налягането е спаднало
2. електронни датчици/или вградени във вентили/, показващи температура и налягане на всяка една гума...
Тъй-като ме мързи да проверявам всяка седмица, гумите ги проверявам на междусезонна смяна или преди голям преход...
И РХ-а показва наляганието.... ама ако е американскиslowtraveler написа:Манометър и помпа има на всяка бензиностанция...
И като те мързи - казваш на момчетата на колко да ти напомпат гумите (сега ще започне спора дали манометрите им са верни, и дали няма да ни измамят с налягането biggrin.gif )
Лампата на таблото е само аварийна... При леко спаднало налягане няма да сработи... Добрите автомобили (например Инфинити) си показват на дисплея налягането и температурата във всяка гума в реално време....
Вярно, че вече са за маниаци, но пък на мен ми харесва така...
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Mitkoiphone, Semrush [Bot] и 3 госта