ЗА ГЛАВАТА НА 4A-GE
ЗА ГЛАВАТА НА 4A-GE
РЕШИЛ СЪМ ДА СИ ВДИГНА СТЕПЕНТА НА СГЪСТЯВАНЕ ДО 10.5 : 1 МИСЛЯ ДА СВАЛЯ ПО МОИТЕ СМЕТКИ ОКОЛО 1мм ОТ ГЛАВАТА НЯКОЙ ПРАВИЛ ЛИ Е НЕЩО В ТАЯ НАСОКА ТА ДА ДАДЕ АКЪЛ.
Дали?NIK_4E написа:9.4:1
прочети тази тема започната от Ел Камино. Има снимки на бутала:
http://www.aeu86.org/forum/viewtopic.php?t=3184
-
тва не става ли по-лесно с TRD гарнитура?
Cr на 4AGE не е 9.4 при всички модели - Ел Камино трябва да получи медал за това откритие, голямо разследване проведе laugh.gif
А когато свалиш от главата се прецакват там едни неща с разпрашаването на горивната смес - bad_dog да го обясни така, както го обясни и на мен
с две думи - НЕ БАРАЙ ГЛАВАТА
Cr на 4AGE не е 9.4 при всички модели - Ел Камино трябва да получи медал за това откритие, голямо разследване проведе laugh.gif
А когато свалиш от главата се прецакват там едни неща с разпрашаването на горивната смес - bad_dog да го обясни така, както го обясни и на мен

status: за БАН
Ma taq squish area se preebawa dori sys garniturka. Demek butalca si trebat - golqmata investiciq. A butala s PO wisoka kompesiq ot 10 na bluetop? 10.3 ama te sa redtopskite i ne sa wariant.
I wse pak zawisi kakwo se tyrsi - profesionalen tuning s tendenciq za razwitie pytq e skypiq. Ama niska garnitura ostawa w sluchaq smislen wariant, wypreki nedostatycite spored men, ako se izhojda ot nisyk bjudjet. (posle ne se seshtam kakwo shte mu e ewtinoto s 98, ma twa e edna druga tema)
I wse pak zawisi kakwo se tyrsi - profesionalen tuning s tendenciq za razwitie pytq e skypiq. Ama niska garnitura ostawa w sluchaq smislen wariant, wypreki nedostatycite spored men, ako se izhojda ot nisyk bjudjet. (posle ne se seshtam kakwo shte mu e ewtinoto s 98, ma twa e edna druga tema)
аз в момента си карам с SHELL V-POWER RACING и си ми е добре разликата е 20ст. или 20лв. на месец за това чесно казано предпочитам да сикарам с хубав бензин. а мотора ми е със син капак с мап и по рама излиза че е края на 84г. а що се отнася до буталата ако ще ги сменям ще търся такива за 8-8.5:1 biggrin.gif , а някой може ли да ме светне до колко PS може да устиска заводската коляно-мотовилкова група? за да знам на каде да се насоча