avensis 1 не варви
-
avensis 1 не варви
здравеите колеги . имам авенсис 2 td interkoler 99 година.проблема е следния .колата трагва да набира и остава така .турбината се чува как свири обаче колата не ускорява повече и гори много около 7и5 изван града.вчера изхварлих катализатора - няма промяна.затапих екологията пак няма ефект.помпата мие електрическа дензо .даите савет
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Re: avensis 1 не варви
Предполагам си изключил тази възможност, но да не би нещо по пътя на горивото да има затиснато..... филтър някакъв, не съм много запознат с дизелаivo jicata написа:здравеите колеги . имам авенсис 2 td interkoler 99 година.проблема е следния .колата трагва да набира и остава така .турбината се чува как свири обаче колата не ускорява повече и гори много около 7и5 изван града.вчера изхварлих катализатора - няма промяна.затапих екологията пак няма ефект.помпата мие електрическа дензо .даите савет

При "Вагините" съм чувал че заради ЕГР-а всмукателния колектор се задръства със сажди, и симптомите са сходни!
-
-
-
Re: avensis 1 не варви проблема решен
ivo jicata написа:здравеите колеги . имам авенсис 2 td interkoler 99 година.проблема е следния .колата трагва да набира и остава така .турбината се чува как свири обаче колата не ускорява повече и гори много около 7и5 изван града.вчера изхварлих катализатора - няма промяна.затапих екологията пак няма ефект.помпата мие електрическа дензо .даите савет
-
Re: avensis 1 не варви проблема решен
затиснат вакумivo jicata написа:ivo jicata написа:здравеите колеги . имам авенсис 2 td interkoler 99 година.проблема е следния .колата трагва да набира и остава така .турбината се чува как свири обаче колата не ускорява повече и гори много около 7и5 изван града.вчера изхварлих катализатора - няма промяна.затапих екологията пак няма ефект.помпата м ие електрическа дензо .даите савет