Изборни резултати

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 30 Апр 2011 01:24

nowyaris написа:Основно правило-Винаги е по-добре да съм с кервана,отколкото с кучетата.
worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 30 Апр 2011 05:40

Bass_Man написа:
nowyaris написа:Основно правило-Винаги е по-добре да съм с кервана,отколкото с кучетата.
Изображение
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 30 Апр 2011 06:52

Japanese_fever написа:
Bass_Man написа:
Изображение
Джапи,младежа който е на колена предполагам си ти.По какъв повод са те снимали и защо ни показваш тази снимка?

nowyaris

Мнение от nowyaris » 30 Апр 2011 07:41

Вчера,29.04.2011 съвсем случайно ми се наложи да пътувам до Илиенци и точно в 12.05 на обед попаднах в задръстване след Подуене към Сливница.След около час на самото кръгово видях причината-машини стържеха асфалта под сфетофарите.След като близо час псувах заедно с още около 2 хиляди колеги/само около мен/ направо онемях.Тая Вашата кметица не е за затвор,направо е за бесене.От години почти всяка седмица съм поне веднъж в София,ама такова нещо не ми се бе случвало.Идват избори-внимавайте да не изберете пак някоя даскалица да ви командори.На тях просто толкова им е акъла.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 01 Май 2011 08:15

nowyaris написа:Вчера,29.04.2011 съвсем случайно ми се наложи да пътувам до Илиенци и точно в 12.05 на обед попаднах в задръстване след Подуене към Сливница.След около час на самото кръгово видях причината-машини стържеха асфалта под сфетофарите.След като близо час псувах заедно с още около 2 хиляди колеги/само около мен/ направо онемях.Тая Вашата кметица не е за затвор,направо е за бесене.От години почти всяка седмица съм поне веднъж в София,ама такова нещо не ми се бе случвало.Идват избори-внимавайте да не изберете пак някоя даскалица да ви командори.На тях просто толкова им е акъла.
Русенският по-свестен ли е? laugh.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 01 Май 2011 10:07

nowyaris написа:Вчера,29.04.2011 съвсем случайно ми се наложи да пътувам до Илиенци и точно в 12.05 на обед попаднах в задръстване след Подуене към Сливница.След около час на самото кръгово видях причината-машини стържеха асфалта под сфетофарите.След като близо час псувах заедно с още около 2 хиляди колеги/само около мен/ направо онемях.Тая Вашата кметица не е за затвор,направо е за бесене.От години почти всяка седмица съм поне веднъж в София,ама такова нещо не ми се бе случвало.Идват избори-внимавайте да не изберете пак някоя даскалица да ви командори.На тях просто толкова им е акъла.
предизбодносе болкират големи групи хора и им се ангажира времето и вниманието-за да се види че нещо се гради...на минали избори бях писал ,как 3 киломентра пешеходна алеч без готов 2 месеца ,но само на спирките на градския транспорт на оживени крастовища имаше трактор, пясак и и ленти откъде как да се минава и прочие,,,около 20тина метра където спира рейса и се чака.,,,няколко дни преди изборите асвалтираха и тези 3 участака по 15 метра...но бабите скачаха цялата предзиборна къмпания кат диви кози./

nowyaris

Мнение от nowyaris » 01 Май 2011 11:28

Kiki написа:
Бе да ти кажа,по бива,нищо че е дърт комунист от Басарбово.Поне такива простотии не прави.Лошото е,че след като Димитър Калчев почина,града си отива бавно и методично.И ние с него.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 08 Май 2011 21:18

nowyaris написа:
Kiki написа:
Бе да ти кажа,по бива,нищо че е дърт комунист от Басарбово.Поне такива простотии не прави.Лошото е,че след като Димитър Калчев почина,града си отива бавно и методично.И ние с него.
Значи е много по-добър от софийския!? laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 08 Май 2011 23:03

Всички кметове са един дол дренки guns.gif Лошото е че ги търпим... :censored:
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 01 Дек 2011 08:55

най-накрая стачка , а по центъра от страх тия мишки бяха докарали полицаи с 30-40 автобуса на градския транспорт , изпокрили се страхливците
професионален мапер

Аватар
andrian999999

Мнение от andrian999999 » 16 Яну 2012 10:59

Цветанов: Стойчо твърдеше, че Марио е убиецът

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4471271

е това не мога да го разбера
1. Стойчо минал детектора на лъжата "полиграфа" което ме навежда на мисълта ,че трябва да го разпитат този професионалист от МВР
2. Той съдействал на органите на МВР казал си всичко бил с белезници ........ сигурно разпитващите полицаи са отишли всички да пишкат и като се върнали той се гръмнал.... абе все професионализаъм или пък момичето понеже всеки път минавало покраи РПУ-то пък да не са участвали
някои полицаи които момичето е познало... все догатки и мъгла около случая
иначе края е ясен - за всичко е виновен Стойчо , а тоя Марио че изяде една 8-ца от която ще излежи 4 години ИИИИ много похвали за Разследващите
професионален мапер

Аватар
Toyko

Мнение от Toyko » 16 Яну 2012 16:00

"Спекулация е, че той се самоубил с пистолет на полицай, но в момента се води разследване. "

а как господа съдебни заседатели? подхлъзнал се е на бананова кора и паднал на кухненския нож и после ставайки пак се подхлъзнал, и паднал, и така...37 пъти - представяте ли си !!! - както имаше един стар хубав виц за адвоката и неговата пледоария :)

http://www.bghelsinki.org/bg/novini/pre ... ozritelni/

Аватар
andrian999999

Мнение от andrian999999 » 16 Фев 2012 08:34

Шефака на НЗОК Д-Р Нели Нешева , ПОНЕЖЕ са си свършили работата и понеже има толкова много пари в излишък, ТАЙНО си раздали бонуси....
професионален мапер

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 16 Фев 2012 18:05

“...и накрая дълго блъскаше с глава по обувките на разпитващия го сержант...”

tooth.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan