Защо не вдига повече от 3400 оборота ?
Днес я настъпих - минах 4000 без проблем , значи при мен е ОК.
Не мисля обаче ,че е от неправилно зацепен ангренаж.... тя не би трябвало да запали въобще ако е това......
Може би ТУРБОТО.... не съм сигурен ..... все едно че нещо се "запушва" като стигне до тези обороти.... поне така разбирам съвсем лаишки.....от обясненията.....
Пробваи в официалния сервиз..... аз ако бях на твое масто щях да пробвам последно.....да знам, ще е по скъпо , но ..... само диагностика....
Не мисля обаче ,че е от неправилно зацепен ангренаж.... тя не би трябвало да запали въобще ако е това......
Може би ТУРБОТО.... не съм сигурен ..... все едно че нещо се "запушва" като стигне до тези обороти.... поне така разбирам съвсем лаишки.....от обясненията.....
Пробваи в официалния сервиз..... аз ако бях на твое масто щях да пробвам последно.....да знам, ще е по скъпо , но ..... само диагностика....
Bass_Man написа:Ами върни се там където са я обслужвали и им кажи да си я оправят !
ПС:
Точно такъв е ефекта , който се получава от ремонтите на 100 годишни майстори практици и техните поколения обучени по универсалните стандарти на майсторлъка ! И тотално отричащи нуждата от ремонтна документация с великия аргумент " Он , че ми кае на мене ! Я колко двигателя съм ремонтирал и с колко масло съм се наклепал ......"
+1 Евала,колега!Аман от тия майстори,които разбират повече от инженерите разработвали и развивали технологиите на тези автомобили...
Като им предложиш оригиналните учебници за ремонт на конкретния автомобил чак се сърдят и гледат все едно ги учиш как да е**т жените си....
2004 Тoyota Land Cruiser 100 4.2