Здравейте,колеги!От известно време съм се захванал да си правя Селиката и рекох да посподеля някои неща тук,пък току виж докопам и някоя интересна идея

Засега нямам снимки,но скоро ще кача малко матриал

И така.Идеите засега са свързани с нови прагове,малко промяна на заните калници-леко раздуване така да се каже,продължаване напред и надолу на предния капак и фаровете-това с цел да се премахне иначе красивата карбонова лайсна отпред.Просто лошото е,че е прекалено трошлива и също толкова рядко срещана.Следват вратите-адски се зарибих по "Ламбо доорс",намерих си панти(тук някой ако препоръча амортисьори ша го черпа)относно пантите,монтажа и цялата галимация-ще има снимки,току виж свършат работа на някого

Мисля да махна дръжките от вратите и да си ги направя с дистанционно-това решение го взех в последствие,докато се борех със свалянето на едната от дръжките-е,досещате се защо няма да ги има вече biggrin.gif Така....та стигнахме до финалния етап-една боичка.Това още не съм го измислил на 100%.Понейе колата си е(беше) черна,мисля да я оставя такава,само че боята да е някакъв по-особен металик,и в нея да се налеят обилно коли4ество перли бордо. Засега е това около Селиката,ще се радвам на всякакви мнения от ваша страна,ако някой има забележки или препоръки-добре дошъл е

Засега толкова-иначе-Селиката е у Варна