ДА СПРЕМ КАЛПАВИТЕ РЕМОНТИ НА ПЪТИЩАТА!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 19 Апр 2011 22:07

BIS написа:Както винаги темата пак се разми! Просто идеята ми беше да се вдига по-голям шум около некачествените ремонти,и по този начин да се упражнява обществен натиск върху отговорните лица !!
Не търси отговорни лица, няма такива!
Как ще се чувстваш утре ако някой те смята теб за отговорно лице?
Гледай си кефа и се интегрирай в обстановката.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 19 Апр 2011 22:45

zi_zi_top написа:
BIS написа:Както винаги темата пак се разми! Просто идеята ми беше да се вдига по-голям шум около некачествените ремонти,и по този начин да се упражнява обществен натиск върху отговорните лица !!
Така е,прав си.Ама с интеграцията голям проблем.Някой бе казал,че няма проблем да се върти бизнес,когато знаеш правилата на играта.Ако се сменят правилата от време на време пак не е голям проблем.В БГ-то обаче на седмицата два пъти се сменя ИГРАТА,така че с интеграцията няма как да стане,вервай ми Докторе.

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 19 Апр 2011 22:58

zi_zi_top написа:
Докторе,мисля че не си прав защото:1.Отговорни лица има,и същите тези лица само след 3 месеца ще започнат да ни свалят звезди от небето, и да ни убеждават колко розово бъдеще ни очаква ако ги изберем отново!Тези кметове,заедно с шефовете на приближените им фирми(на които децата им си накупиха коли за по 200-300 хил.лв.)в нормални държави щяха да бъдат супер ОТГОВОРНИ !! :censored: 2.Не виждам как може просто така някой да ме смята мен за отговорен! Или пък ако бях отговорен,точно тогава щях да си гледам кефа!Дай боже да съм отговорен за такива ремонти! biggrin.gif 3.Отказвам да се интегрирам в обстановката,защото мразя да ме правят на БАЛЪК! mad.gif mad.gif mad.gif
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 20 Апр 2011 14:38

http://www.automedia.bg/news/article_12808.html 135-ти сме по качество на пътищата
Изпреварват ни страни като Бангладеш, Танзания, Никарагуа, Камерун и Уганда.
България заема 135-то място в касацията за качество на пътищата, в която присъстват общо 139 страни, сочат данните от последния доклад на Световния икономически форум, цитирани от министър Трайчо Трайков.

Румъния има аналогичен резултат, като след нас в класацията са наредени само четири държави - Украйна, Босна и Херцеговина, Монголия и Молдова.

Сред страните членки на ЕС, с подобен резултат е Полша, която заема 131 място. biggrin.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 20 Апр 2011 20:37

BIS написа:Докторе,мисля че не си прав защото:1.Отговорни лица има,и същите тези лица само след 3 месеца ще започнат да ни свалят звезди от небето, и да ни убеждават колко розово бъдеще ни очаква ако ги изберем отново!Тези кметове,заедно с шефовете на приближените им фирми(на които децата им си накупиха коли за по 200-300 хил.лв.)в нормални държави щяха да бъдат супер ОТГОВОРНИ !! :censored: 2.Не виждам как може просто така някой да ме смята мен за отговорен! Или пък ако бях отговорен,точно тогава щях да си гледам кефа!Дай боже да съм отговорен за такива ремонти! biggrin.gif 3.Отказвам да се интегрирам в обстановката,защото мразя да ме правят на БАЛЪК! mad.gif mad.gif mad.gif
Учи се да четеш между редовете, бе човек!

Моите постове си бяха жива сатира! wink.gif

Аз съм много далече от този начин на мислене. Много пъти съм ругал тук в различни теми по нашенската мърлящина, тарикатщина и крадливост.
Но какво да правиш ГЕН!!! :censored:

Колкото повече обикалям света, толкова повече се чудя защо БГ е такава уникална кочина. Ама Родина...
И наистина нищо не може и няма да се промени. mad.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 20 Апр 2011 21:57

Док,отдавна съм се научил да чета между редовете,но като минаваш всеки ден по ремонтирана улица като по оффроуд терен ми идва малко в повечко! :rip: Иначе си прав за много работи,и можеш да си сигурен че усетих иронията ти! Но тези тъпотии не мога да ги търпя повече... :thumbsup:
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Публикувай отговор