Japanese_fever написа:Аз официална Мазда литература съм чел, чета и ще чета за напред.
Но мисълта ми беше, че Васqo може да по прочете също, защото MX5 не се казва Мията в Европа и Япония, а само в САЩ.
Това първо.
Второ.
Подфорума е Subaru + MX5, a нe + MX5 Miata и т.н. То си е ясно какво значи МХ5, няма друг подобен модел на Мазда.
Трето.
Васqo обръща внимамние на някакви несъществени подробности, вместо да ми разкаже какво стана с неговите проджекти, които също останаха виртуален - Ж35ГТР и 240(200)SX...(Които м/у другото е изтрил вече от архива на форума, за да не се срами. Аз проверих лично, иначе щях да дам линковете.)
ZOMG LOLJapanese_fever написа:Красива, ама е само виртуална...
Аз имам слабост към името Силвия. Имаше едно момиченце в детската ясла дето се казваше така. Беше доста симпатично, но постоянно начумерено. Аз харесвах едно друго - Цветелина, но тази начумерената Силвия ме привличаше по някакъв различен начин, все исках да разбера какво я прави тъжна и начумерена, но така и не разбрах...
Познавам, обаче един човек от форума, дето много ще се зардва на 200SX-а с грила...
2 години скоро наближават, но по скоро ще построят великото софийско метро и магистрала тракия, отколкото да има прогрес в темата > купен мх5Помня за какво говорим. За огъня дето го няма. Аз нямам проджект, и ти нямаш (и никога не си имал), така че не те ли е срам да хейтваш?
Toi pod nov ima v predvid 4e mu e nova rajdata na Civic-a! Sled o6te 15 godini niama da e ve4e nov ami 6te se vodi leko izpolzvan.smb написа:по-слабо оправдание не бях чувал/чел![]()
купил бил "нов" сивик на 15 години хахахаххаха
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта