Точно това имам в предид. Нито на "Хидрострой",нито на "Инжстрой" им се упражнява някакъв контрол на качеството,а те си прибират паричките! Колкото по-чести са ремонтите,толкова по-голяма ДАЛАВЕРА за тях!iovkito написа:Проблемите във Варна си идват от мафиотската фирмичка "Хидрострой". Целият път от Силистра до Варна го правят те и асфалтът е със супер ниско качество. За една зима започна отново да се рони и нацепва. Не знам какви проверки им правят на качеството , но с една бетонобъркачка ще постигна по-добро качество .
+1mitkoa написа:какво ти гражданско общество.Всеки се интересува от неговата си камбанария.Преди време тук постнах нещо като разследване за магистрала Люлин.Нито един коментар.В един друг форум пак за същото имаше коментар, но в друга насока.Бил съм комунист laugh.gif
А иначе трябва да, трябва да се казва истината, трябва да се научим да изискваме.Но трябва по-голяма организация.Да се искат обяснения на общините, защо тази улица е предпочетена, защо фирма е предпочетена, защо ремонтът е некачествен, какви са плановете.....и т.н.Всяка снимка трябва да си върви с едно добро описание, местоположение, цялостна ситуация, реакция на общината.С едни голи, постни снимки, ефектът е 0.В дневник примерно има такава секция за снимки на читателите, не съм разбрал нещо да е имало ефект.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта