незнам подробности,щото екипа са скромни,,което моментално изключва да съм аз, ивето или краси laugh.gifBass_Man написа:Вместо да дочуваш раздухай клюкарко смотанаrudolf написа:дочувам че някой имало много повод да черпи и ае86 било 57секундна кола по пистовите стандарти в бг laugh.gif!
Времeна Писта "Дракон"
- ghost rider

ghost rider написа:Колата е ОГИН!!!Само че има още мноого работа по нея.Като времена може да се сваля още доста мисля,но си трябва още много каране и настроики.Благодаря на Тодор,че ми даде възможността да се повозя на това вълшебно желязо и за първи път да почувствам СТРАХ от кола,щото ми е бърза!Тъкмо почнах да се отпускам и взеха че размахаха карирания флаг!57-ците се получиха към края на състезанието,като се има в предвид,че тогава не катерех колата по шиканите,щото нещо отпред се разтропа.Предполагаме,че някой от унибалите не е издържал на ударите от шиканите,а точно там трябва да се търси добрата скорост според мене..........шифт лайт-а беше настроен на 8500 и повече не сме вдигали, бяхме поубъркали също и налягането в гумите,положението на седалката,настрийките на окачването"Оправдания колкото щеш"
Абе няма значение-важното е че колицата и ние издържахме,(Тошко караше със сериозни болки в кръста и Космодиск)забавлявахме се и защитихме титлата на ТОЙОТА в ретрото!!!
Браво момчета

по скоро бая хора трябва да ги е срам, че ти си по бърз от тях biggrin.gif и тенденцията тепърва ще се развива laugh.gifrudolf написа:....
If in doubt....Flat out!!!
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Аве защо всички викате "ненастроена кола" те хората може да са си я настроили и ся да ви гледат сеира biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?! А може и да си ги чуват нещата повече от колкото предполагат
biggrin.gif laugh.gif и да се окаже , че "бързата" настройка всъщност е най-добрата възможна
?!?!? А не , като някой дето само настройват и дебнат цяла нощ по и-бай и накрая са само в "тройката"
...........

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
1502 Гергана Красимирова Богданова E36 328i 00:57.66
да се намери и унищожи!!! това време май даже и бързите МАПНАТИ субара не могат да го постигнат, даже мен малко ме е яд , жена.... 57.66 бе за нея нема ли по сериозни и атрактивни дисциплини като ДРИФТА.ми са кво да правят хората дет са наляли хиляди по видни столични тунинг майстори, идва някаква със някакво БМВ и.... не ми се говори такмо си търсех джанти 16ки за сликове ама нема смисъл.
п.п. ако някой и намери снимка да я качи да видим има ли големи джанти, или е постигнала тези времена и без големи джанти, пъчене и много генериране на мнения в нета
да се намери и унищожи!!! това време май даже и бързите МАПНАТИ субара не могат да го постигнат, даже мен малко ме е яд , жена.... 57.66 бе за нея нема ли по сериозни и атрактивни дисциплини като ДРИФТА.ми са кво да правят хората дет са наляли хиляди по видни столични тунинг майстори, идва някаква със някакво БМВ и.... не ми се говори такмо си търсех джанти 16ки за сликове ама нема смисъл.
п.п. ако някой и намери снимка да я качи да видим има ли големи джанти, или е постигнала тези времена и без големи джанти, пъчене и много генериране на мнения в нета
професионален мапер
- kaloian311
http://kaloian311.snimka.bg/auto-racing/bmw-2011.591343andrian999999 написа:1502 Гергана Красимирова Богданова E36 328i 00:57.66
- Georgimitrovich
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
на 04.06 на квалификациите на тайм атак, на две места имаше бетон 3-ти и 4-ти завой след правата - за едното съм сигурен че е ново - цялата вътрешна част на завоя с широчина на една кола ( 4-ти ), другото е отвън около 1м (влизането към 3-ти)rudolf написа:кога кара?? казват че два от най бавните завой са поизправени и това давало завидна преднина от времената миналата година??alex72bg написа:да се добавя с атмосферка този път - MR2 - 1.07.90 като за начало да се надявам biggrin.gif
Toyota Turbo
- Georgimitrovich