Мнение
от rudolf » 14 Апр 2011 01:31
iv:според мен,публиката търси разнообразие,,,цял ден дрифт от няколко коли-също би я отекчила,особено ако пилотите са неизвесни,не си генерирал интрига и колите не са над 20к. ,но като цяло за едеиница време тайм атака е състезание и не може да бъде толко атрактивен за зрителите,колкото шоу ,каквото е дрифта.
не случайно искрен обмисля решетка-лично на мен ,решетка ми е много по интересно от дрифт.
киллер: "наще" (изключвам краси-макар и не перфектен,заслужава да е на пистата и си кара)в момента са неконкурентни в всяко отношение. потенциала на субару изобщо не е това което си видял, и мисля че отношението на "наще"ще им попречи да го разкрият някога.. мисля че грамотните субаристи стоят настрана от пистата.
дифф: толко разнородна паплач сме автофеновете,че е малко странно че успяваш да направиш ,това което правиш. изумих се на писанките на "наще" към мен и си дадох сметка как се работи с емоционални младежи в екип, и макара че няма много тойоти в тайм аттака,форума приветства всяка авто инициатива.....
искрено се надявам това да не е последна година на формата.