Съответсвие на еднакви двигатели от различни модели коли
-
Съответсвие на еднакви двигатели от различни модели коли
Бих искал да попитма някой компетентен в тази област дали 1.8 vvt-i (1zz-fe) от Celica ще стане на Avensis 2002 ?!?
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
Колега,ти намери какво да питаш...Да беше питал нещо за масла,добавки,бензин vs. дизел, или да беше споменал думите "Хибрид", или "VAG"- вече темата ти щеше да е около 12 страници...
Сега сериозно:като железа са еднакви-за датчици и електронно управление на мотора-не съм сигурен.Има по-компетентни от мен във Форума-може и да се изкажат!
Сега сериозно:като железа са еднакви-за датчици и електронно управление на мотора-не съм сигурен.Има по-компетентни от мен във Форума-може и да се изкажат!
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
-
Според мен на 95% няма да имаш проблем. За да си сигурен седни и разгледай в програмата на Тойота за двата автомобила, какви са приликите и разликите. Това се вижда по оригиналния номер на дадена част. Не знам как компа на Тойота приема(разпознава) даден двигател. На Форд е УЖАС със заменяемостта на електронни блокове и части от една кола на друга(говорим за новите фордове). Накрая всичко свети като коледна елха 

Според мен всички VAG под 96г. са абсолютни дървета по отношение на возия, ни седалки, ни окачване, ни шумоизолация .stivi написа:Понеже спомена за VAG да кажа че карам и Голф и Корола,ми и двете си ми харесват само дето голфа е на 280К а королата още няма 80К,като стане и тя на толкова пак ще коментирам biggrin.gif
-