http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
Изобщо нямам опит с тези джаджи.... Уж технологично вдъхва доверие...
Дали е добра тази GPS навигация?
Може би е добра, но за какво ти е толкова голяма - чак 7 инча. Според мен максимум 5 е добре щом не е вградена. Освен това имай предвид че за тази резолюция 800х480 все още няма работещ гармин ХТ, така че не се надявай да тръгне и той. Иначе с IGO/Primo няма проблеми, ще вървят, има достатъчно памет 128мб и малко капризен WinCE 6.0
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Имам работещ Гармин ХТ на 6" китаец със същата резолюция и ОС. Досега не съм подкарал само Tom Tom. Дава Not enough memory въпреки, че и моя е с 128 МБ РАМ.c написа:... няма работещ гармин ХТ, така че не се надявай да тръгне и той. Иначе с IGO/Primo няма проблеми, ще вървят, има достатъчно памет 128мб и малко капризен WinCE 6.0
Последно промяна от Rudy на 14 Апр 2011 23:03, променено общо 1 път.

tozi tablet
Този таблет е супер.... излиза на цената на навигация в наш магазин, а има и GPS...
http://cgi.ebay.com/7-Marvell-Tablet-An ... 1e62d00533
http://cgi.ebay.com/7-Marvell-Tablet-An ... 1e62d00533
повечето китайски навигации са 472х280 точки с WinCE 5.0
за тях има всичко - т.е. всичко върви (вкл. и том том 7.91)
а 7 инчовият дисплей на мен лично ми е голям, имам чувството че ми закрива част от видимостта напред biggrin.gif но това е лично мнение
Иначе, аз не успях да подкарам нормално Гармин ХТ на 800х480 т.е. работи но адски бавно и въобще не става за навигация. Ако гармин работи добре при теб макар и на 6.0, може ли да пробвам сборката?
п.с таблетите с андроид са съвсем друг филм laugh.gif
за тях има всичко - т.е. всичко върви (вкл. и том том 7.91)
а 7 инчовият дисплей на мен лично ми е голям, имам чувството че ми закрива част от видимостта напред biggrin.gif но това е лично мнение
Иначе, аз не успях да подкарам нормално Гармин ХТ на 800х480 т.е. работи но адски бавно и въобще не става за навигация. Ако гармин работи добре при теб макар и на 6.0, може ли да пробвам сборката?
п.с таблетите с андроид са съвсем друг филм laugh.gif
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Не знам колко добре работи, защото почти не съм го ползвал - Гармин имаха предимство преди години заради картите, сега обаче на Новото Примо (1.2) не може да стъпи на малкия пръст. Ползвам карти на Телеатлас и Навтек Q4/2010, с предупреждения за камери, driver alerts, милиони ПОИ и още много полезни функции, които няма да изброявам.c написа:...Иначе, аз не успях да подкарам нормално Гармин ХТ на 800х480 т.е. работи но адски бавно и въобще не става за навигация. Ако гармин работи добре при теб макар и на 6.0, може ли да пробвам сборката?

Е то и аз това ползвам, но изпитвам някаква носталгия по Гармин (или по-скоро яд че не съм я подкарал) biggrin.gifRudy написа:Не знам колко добре работи, защото почти не съм го ползвал - Гармин имаха предимство преди години заради картите, сега обаче на Новото Примо (1.2) не може да стъпи на малкия пръст. Ползвам карти на Телеатлас и Навтек Q4/2010, с предупреждения за камери, driver alerts, милиони ПОИ и още много полезни функции, които няма да изброявам.c написа:...Иначе, аз не успях да подкарам нормално Гармин ХТ на 800х480 т.е. работи но адски бавно и въобще не става за навигация. Ако гармин работи добре при теб макар и на 6.0, може ли да пробвам сборката?