Аларма Аурис
Аларма Аурис
Някой да знае къде може да се намира блока и съответно откъде се регулира чувствителността? Преди се включваше от преминаващи коли, гръмотевици и т.н. Закарах я в Ником Русе (понеже в ТМ АУТО не успяха да намерят къде е алармата!) да намалят чувствителността, но прекалиха и сега не съм сигурен, че ще се включи дори с чук да я ударя..
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Аларма Аурис
Dizzle написа:Някой да знае къде може да се намира блока и съответно откъде се регулира чувствителността? Преди се включваше от преминаващи коли, гръмотевици и т.н. Закарах я в Ником Русе (понеже в ТМ АУТО не успяха да намерят къде е алармата!) да намалят чувствителността, но прекалиха и сега не съм сигурен, че ще се включи дори с чук да я ударя..
Алармата се монтира допълнително. Най-добре отиди там каде са я монтирали.
Re: Аларма Аурис
знам, че се монтира допълнително, но ми е малко далеч Русе само за това да ходяVesko написа:Dizzle написа:Някой да знае къде може да се намира блока и съответно откъде се регулира чувствителността? Преди се включваше от преминаващи коли, гръмотевици и т.н. Закарах я в Ником Русе (понеже в ТМ АУТО не успяха да намерят къде е алармата!) да намалят чувствителността, но прекалиха и сега не съм сигурен, че ще се включи дори с чук да я ударя..
Алармата се монтира допълнително. Най-добре отиди там каде са я монтирали.

Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
- Yuli
- Получена благодарност: 2 пъти
Cobra-та няма шок датчик и няма как да си полезен дори и да пратиш човека в J&Jco (фирмата с която работи ТМ Ауто), просто защото в неговата кола стои друга аларма...Brigo написа:При мен конкретно алармата е Cobra и е монтирана в София в техен сервиз - в момента не помня точно, но мога да проверя в гаранцията. При евентуални проблеми ми казаха да се обръщам към тях.

ТМ Ауто поставят: P/N Z4918COBRA
За нея съм открил това: http://dox.bg/files/dw?a=16ed3abfd2
Последно промяна от Yuli на 06 Апр 2011 21:06, променено общо 1 път.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-