Здравейте Колеги !
На първо място бих искал да кажа, че ми е приятно да съм сред Вас ! Съвсем нов потребител съм на сайта, както и на марката. Купих си Тойота Авенсис 1998 г 2000 тд -90 коня. Нямам въпроси по колата, но имам проблем с главния ключ на колата, този който е с бутоните за заключване и отключване. Още от както съм я купил не работят. Днес смених батерията и проработи заключващия бутон. Четох публикация тук за това как се настройва ключа, но не съм сигурен, че това е за мен. Разбира се не ми пречи да пробвам с този гид описан за настройка на ключа. Моля ако някой е имал подобен проблем да пише ще бъда благодарен. Все пак би било добре преди да отида в Тойота за 500 лв да опитам дали това може да се поправи персонално и от мен.
Ще се радвам ако имате впечатления от добри майстори на марката за град София да споделите къде мога да ги намеря при нужда или телефони !
Предварително Ви благодаря
Тойота -Авенсис -проблем с ключа
-
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
А ето какво пише в книгите по въпроса 

- Прикачени файлове
-
- Avensis.JPG (76.77 KiB) Преглеждано 1421 пъти
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Re: Тойота -Авенсис -проблем с ключа
raicholutakov написа:Здравейте Колеги !
На първо място бих искал да кажа, че ми е приятно да съм сред Вас ! Съвсем нов потребител съм на сайта, както и на марката. Купих си Тойота Авенсис 1998 г 2000 тд -90 коня. Нямам въпроси по колата, но имам проблем с главния ключ на колата, този който е с бутоните за заключване и отключване. Още от както съм я купил не работят. Днес смених батерията и проработи заключващия бутон. Четох публикация тук за това как се настройва ключа, но не съм сигурен, че това е за мен. Разбира се не ми пречи да пробвам с този гид описан за настройка на ключа. Моля ако някой е имал подобен проблем да пише ще бъда благодарен. Все пак би било добре преди да отида в Тойота за 500 лв да опитам дали това може да се поправи персонално и от мен.
Ще се радвам ако имате впечатления от добри майстори на марката за град София да споделите къде мога да ги намеря при нужда или телефони !
Предварително Ви благодаря
Да дадеш 500 лв. за ключ на 11 годишна кола е престъпление.

-
о аз го казах просто ей така ! Не е казано че трябва да се даде ! Разбира се има много решения да се сложи аларма която да отключва и заключва ! не е проблем просто ми се иска да я направя както трябва ! Преди имах голяма кола ! Друга марка ! Рейндж роувър , преди това рено и така нататък ! За първи път карам японска кола ! Това което ми харесва е че колата е 2000 кубика и е 90 коня ! За момента разхода ми е 6-7 на 100 градско ! Това е страхотно ! Аз поне се кефя много . Да си призная невярвах преди това
-