Купих си такъв от ТМ Ауто-софия, Изток преди три години. Новичък. Току що ми изтече гаранцията, колата е на 42000 км, карана само извънградско (в София просто не ми трябва) и то половината километри - извън България даже.
Когато поисках да я оценят за евентуална смяна с новия Авенсис, ми казаха че ще ми я изкупят за 18000 лева, което ми се видя малко смешно, при условие, че много добре знам колко съм платила за нея, предвид състоянието и и колко е карана изобщо.
Ако я бях дала (а не ми се дава, честно казано, защото си ми е перфектно кончето), вероятно щеше да е добър избор за някой, търсещ втора употреба.
Само да уточня, че е карана само от жена, непушачка.
Успех на колегата! Колата е чудна - мъжка кола си е, няма спор.
Ще купувам Авенсис 2
- alexandargv
При дилърите винаги цената е много по-ниска от тази на свободния пазар. Според мен от тази услуга се възползват хора, които нямат време да си продават сами колите и не искат да се занимават с огледи. Миналата година за Яриса от подписа ми ми даваха 6000 лв. при условие, че в същия момент продаваха същия за 12 000 лв. който беше на 156 000 км. ( моят в онзи момент беше на 65 000 км.). И двата са купени от Тойота със сервизна история. Еми не е честно!
Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA
Еми - не е!alexandargv написа:При дилърите винаги цената е много по-ниска от тази на свободния пазар. Според мен от тази услуга се възползват хора, които нямат време да си продават сами колите и не искат да се занимават с огледи. Миналата година за Яриса от подписа ми ми даваха 6000 лв. при условие, че в същия момент продаваха същия за 12 000 лв. който беше на 156 000 км. ( моят в онзи момент беше на 65 000 км.). И двата са купени от Тойота със сервизна история. Еми не е честно!