Yaris HSD и 7 Seat Prius+
-
Yaris HSD и 7 Seat Prius+
Ето и новите попълнения в хибридната гама, които пише, че ще се пуснат в продажба 2012.
Yaris HSD
7 Seat Prius+
Според информацията от същия сайт Prius Plug-in ще се пусне в продажва в началото на 2012. Дано да стане, защото се чака от 2010 още, но явно нещо ги спираше. Е сега вече имат и що годе конкуренция, така че сигурно догодина ще го пуснат наистина.
Yaris HSD
7 Seat Prius+
Според информацията от същия сайт Prius Plug-in ще се пусне в продажва в началото на 2012. Дано да стане, защото се чака от 2010 още, но явно нещо ги спираше. Е сега вече имат и що годе конкуренция, така че сигурно догодина ще го пуснат наистина.
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Грозен, защото прилича на Пежо?!?mitkoa написа:Ярис хибрид - време беше.
Само дано не е такъв дизайна.....да не са взели дизайнери от Пежо....с тази оргомна предна решетка.....страшна грознотия ....задницата и тя не отстъпва....само страничната линия бива.
В много отношения дизайна на Пежо се води като един от най-добрите.
Мен не ми прилича на Пежо, но ми харесва - изглежда по-сърдит, бих го оприличил на Митсубиши.
До сега най-честите нападки за дизайна на Тойота бяха, че е твърде консервативен и безличен. Ето нещо по-лично biggrin.gif
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- alexandargv
дидак,
Не си ме разбрал точно.Връзката с Пежо я направих защото те последните години залитнаха на подобни решетки.Пежо като дизайн ми харесва, при това много.Въпреки това те някак си го направиха дизайна и е красив.И 207, и 407.....Това тук ми изгелжда недовършено, сглобено от всякакви каквито има налични форми, без някаква ясна визия за цялостен дизайн.Бе не знам, на мен ми грознее, друг ще се влюби в нея.....нормално.
Не си ме разбрал точно.Връзката с Пежо я направих защото те последните години залитнаха на подобни решетки.Пежо като дизайн ми харесва, при това много.Въпреки това те някак си го направиха дизайна и е красив.И 207, и 407.....Това тук ми изгелжда недовършено, сглобено от всякакви каквито има налични форми, без някаква ясна визия за цялостен дизайн.Бе не знам, на мен ми грознее, друг ще се влюби в нея.....нормално.
Гледам си Топ Гиър в момента и сравниха Приус с БМВ М3. laugh.gif
Интересното
Каране на писта и в 2-те коли има по точно 4.5 л гориво.Приуса е първи, а БМВ-то кара след него.Приуса се кара максимално бързо, БМВ-то трябва да поддържа малка дистанция след него, т.е да се движи с неговата скорост.Приуса измина 30 км и загасна, БМВ-то мина малко повече laugh.gif
Интересното
Каране на писта и в 2-те коли има по точно 4.5 л гориво.Приуса е първи, а БМВ-то кара след него.Приуса се кара максимално бързо, БМВ-то трябва да поддържа малка дистанция след него, т.е да се движи с неговата скорост.Приуса измина 30 км и загасна, БМВ-то мина малко повече laugh.gif
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Топ Гиър са смешници и платени клакьори. Това предаване се гледа само като шоу.
Ако някой му повярва може да направи големи грешки.
Ако някой му повярва може да направи големи грешки.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!