strano tresene na dvigatela
strano tresene na dvigatela
imam toyota corolla 1,4vvti 2003 smenix vsi4ki konsymativi i sve6ti po4istix droselovata klapa no kolata prodaljava da si trese nerpiatno v kypeto,sipas i dobavka za po4istvane na injektora i diyzite no kolata prodaljava da si trese ot kakvo moje da e tva
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
тресе двигатела
колата ми тресе страно,смених масло и филтри и свещи,по4истих дроселовата клапа,налях добавка за по4истване на инжекциата и горивната система но не спира
Колеги, продължете дискусията моля ви.
Аз имам корола 1.6 vvti 2003г. с подобен проблем. Свещи и кабели не съм сменял но дроселова клапа е почистена в ПИТСТОП сервиз. Там между другото ми казаха, че след тази интервенция оборотите ще се покачат малко. Сега падат до към 600 и притриса. Ако някой има лек за тази болежка моля да сподели.
Аз имам корола 1.6 vvti 2003г. с подобен проблем. Свещи и кабели не съм сменял но дроселова клапа е почистена в ПИТСТОП сервиз. Там между другото ми казаха, че след тази интервенция оборотите ще се покачат малко. Сега падат до към 600 и притриса. Ако някой има лек за тази болежка моля да сподели.
- stereo_man
- Автомобил: Corolla E210
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Re: zdravei
колега може ли да препратиш съобщението и до мен, че ми е интересно. при мен също от време на време се усещат вибрации в купетоmar29 написа:IMA6 SAOB6TENIE V LI4NATA SI PO6TENSKA KUTIYA.
ниама решение
Тресе си тресе и не спира и не разбраха от какво е? Моля някои ако знае от какво може да е,ама сериозни отговори искам ако не,не се престараваите с писаниата.