Проверка на климатика
Проверка на климатика
Колеги, интересува ме къде могат да ми направят проверка на климатика на системата и да видят ако има някакъв проблем. Защото ми се струва че не духа достатъчно студен въздух.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: Проверка на климатика
С новия или стария фреон си ? Каква е колата и коя година ?joro91 написа:Колеги, интересува ме къде могат да ми направят проверка на климатика на системата и да видят ако има някакъв проблем. Защото ми се струва че не духа достатъчно студен въздух.
Тръгваш от центъра към затвора, малко след стадиона около 200-300 метра, започват разни работилниици и майстори, колкото искаш, та на един от гаражите отгоре пише "АВТОКЛИМАТИЦИ" (то, к'во друго да пише
, малко е забито, трябва да се оглеждаш.
Иначе опита ми с него е: Миналата година зареждах с фреон една кола, та човека ми огледа цялата система, всички тръбички и т.н. и накрая ми каза един месец след ремонта да ходя при него всяка седмица на безплатен оглед. Общо взето доволен съм.

Иначе опита ми с него е: Миналата година зареждах с фреон една кола, та човека ми огледа цялата система, всички тръбички и т.н. и накрая ми каза един месец след ремонта да ходя при него всяка седмица на безплатен оглед. Общо взето доволен съм.
Re: Проверка на климатика
Ами незнам с какъв фреон съм защото колата я купих януари месец от Тойота. Иначе е Корола 2006 година, бензин.Bass_Man написа:С новия или стария фреон си ? Каква е колата и коя година ?joro91 написа:Колеги, интересува ме къде могат да ми направят проверка на климатика на системата и да видят ако има някакъв проблем. Защото ми се струва че не духа достатъчно студен въздух.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път