И аз съм на това мнение. Интериора отвратителен, само като го погледнах го отписах от списъка. Сравнявах Колт, Мазда 2, Мазда 3 и Ярис (за служебна кола), мисля, че Яриса ги бие всички. И за 2 години в форума, не чух оплаквания от бензинов Ярис.SFINKS написа: Mitsubishi Colt е абсолютно дърво сравнено с Яриса
ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ НОВА ЯРИС НА ЛИЗИНГ???
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
ами ето ти едно оплакване от нов Ярис. http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=16827
Предварително се извинявам за правописните и граматическите ми грешки.
Yuki: 2009 Toyota Rav4 4x4 2.0I
Kamiko: 2011 Toyota Yaris 1.33
-
То сега от радикални случки не бива да си правиш кардинални заключения.Нали ти си си го избирал от шоурума.Прочетох ти темата която си посочил-ами върви и ги вкарай на кучето в гъза.напълно си в правото си да го направиш.Ама да подкарваш всичките Тойоти под общ знаменател е малко елементарно.Аз вече трета година намам АБСОЛЮТНО никакви оплаквания от колата.Оплаквания имам във връзка с техническото обслужване по гаранцията/маслото за ДВГ/но за друго , господ ми е свидетел , че не мога и дума да кажа.Колата е като нова и не е мръднала и на милиметър.Повече разум и по-малко чувства винаги са по-добрия вариант в отношенията между всички нас.Mustey написа:ами ето ти едно оплакване от нов Ярис. http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=16827

Не съм правил кардинални заключения. Не съм го избирал от шоурума. Поръчах го и дойде, огледах го малко ама тези неща не видях а и си знаех че нито аз мога в момента да направя обстоен оглед, нито ако има нещо те ще могат да го оправят на място веднага, нито има значение дали сега или след 2г. открея дефекта...nowyaris написа:То сега от радикални случки не бива да си правиш кардинални заключения.Нали ти си си го избирал от шоурума.Прочетох ти темата която си посочил-ами върви и ги вкарай на кучето в гъза.напълно си в правото си да го направиш.Ама да подкарваш всичките Тойоти под общ знаменател е малко елементарно.Аз вече трета година намам АБСОЛЮТНО никакви оплаквания от колата.Оплаквания имам във връзка с техническото обслужване по гаранцията/маслото за ДВГ/но за друго , господ ми е свидетел , че не мога и дума да кажа.Колата е като нова и не е мръднала и на милиметър.Повече разум и по-малко чувства винаги са по-добрия вариант в отношенията между всички нас.Mustey написа:ами ето ти едно оплакване от нов Ярис. http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=16827
Иначе, колата не се тресе много на нашите дупки, икономична е и е лесна и удобна за каране.
Не забравяй само, че в тази кола има място за 3 души ако са с багажа им. Ако смяташ да водиш 4-ма на екскурзия с тях, имай предвид че няма да има място за багажа им.
1.33 е добъре балансиран избор за двигател.
-
Колега,Вие сте моята мечта.Откога чакам някой да ми снесе двадесет и кусур бонбона без много-много да гледа какво му продавам.Написах ти-кръгом в дилърския център и ги вкарай там откъдето са излезли.Иначе модела е бонбон,икономичен е до възможния максимум и е перфектната градска кола.За ГРАНДТУРИЗЪМ има други модели.Отделно ми се струва за досегашния период на експлоатация,че е направо желязна.Успех и натисни твоя дилър до дупка,келеши с келеши такива,ама ха. 

Да отиде колегата да му ги щракнат пластмасите за нула време. Какво толкова е станало? Колко още ще има да ходи до сервиза за дребни кусири? Аз моя дилър го тормозех за щяло и нещяло. Я да ми сложи паднал амортисьор на жабката на Авенсиса, я да ми смени мухлясалата тапицерия на тавна на Айгото, я да ми завари откачилия се кабел за отопление на задносто стъкло, я за друга дреболия laugh.gif В това е кефа на гаранцията.
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
Извиняай, ама... еVem ти кефа!Nixter написа:Да отиде колегата да му ги щракнат пластмасите за нула време. Какво толкова е станало? Колко още ще има да ходи до сервиза за дребни кусири? Аз моя дилър го тормозех за щяло и нещяло. Я да ми сложи паднал амортисьор на жабката на Авенсиса, я да ми смени мухлясалата тапицерия на тавна на Айгото, я да ми завари откачилия се кабел за отопление на задносто стъкло, я за друга дреболия laugh.gif В това е кефа на гаранцията.

-
Да гледа какво купува.Модела си е супер,сега че неговата има козметични дефекти-еми случва се.Гаранционна е-ще му я оправят.А за това,че са му развалили целия кеф си прав.А това,че клиент се печели с години,а се губи за минути е аксиома в търговията.mitkoa написа:Че какво да гледа
То по твоята логика вече и нов автомобил да водим на доверен сервиз да го проверяват преди да купим laugh.gif
Съчувствам му на колегата.И козметично да е.......просто са му развалили целия кеф....
Колата е поръчана, не е била на автопарка кадето са старите. Освен да бях отишъл в склада в Австрия, да отвлека служител на Тойота за да имам неговите бадж и униформа, после да хакна компютъра им за да разбера коя е предназначена за БГ и тогава да си я огледам и ако има дефекти да кажа на продавача че съм екстрасенс и знам че тази Тойота която пристига не става и като докарат други, да ми кажат?
Бъди сигурен че кола в това състояние не може да излезе от завода .
Български ръчички са пипали
Така и така ше ходиш в Тойота искай да свалят целите детайл и да огледат отдолу разни механизми колани ,ел ключове и така нататък ...
Български ръчички са пипали

Така и така ше ходиш в Тойота искай да свалят целите детайл и да огледат отдолу разни механизми колани ,ел ключове и така нататък ...

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Всеки допуска грешки-дори и французите в завода на TOYOTA.Лошото е че никой в БГ не е обърнал внимание и да сглоби като хората тези пластмаси.И най-неприятното е че кефа на колегата от тази покупка е изгубен,а на негово място има много яд.Все пак-по темата:Yaris-а като автомобил е едно от най-добрите предложения в класа си.Независимо дали е на лизинг.Просто колата си струва парите.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
-
Те от дилърския център нали не са ти пуснали ключовете и документите в пощенската кутия.Когато седна за първи път в колата не ти ли направиха впечатление тези рекламации?Не мога да повярвам.Наистина.Но станалото-станало-не се тревожи,а този път прояви по-голяма настойчивост и вниманиеMustey написа:Колата е поръчана, не е била на автопарка кадето са старите. Освен да бях отишъл в склада в Австрия, да отвлека служител на Тойота за да имам неговите бадж и униформа, после да хакна компютъра им за да разбера коя е предназначена за БГ и тогава да си я огледам и ако има дефекти да кажа на продавача че съм екстрасенс и знам че тази Тойота която пристига не става и като докарат други, да ми кажат?

автомобил не може да излезе в това състояние от заводаВладислав написа:Всеки допуска грешки-дори и французите в завода на TOYOTA.Лошото е че никой в БГ не е обърнал внимание и да сглоби като хората тези пластмаси.И най-неприятното е че кефа на колегата от тази покупка е изгубен,а на негово място има много яд.Все пак-по темата:Yaris-а като автомобил е едно от най-добрите предложения в класа си.Независимо дали е на лизинг.Просто колата си струва парите.

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Sfinks,достатъчно е да не са закопчани добре щипките на тези декоративни кори и към момента да изглеждат добре-впоследствие от вибрациите от транспорта да "цъфнат" сами.Не е толкова чудно.има и друго-може да има и пластмсата на тези щипки някакъв проблем.Я отливка,я материал.Единични дребни дефекти са нормални.Както казах по-рано на колегата-това да му е проблема с този автомобил.
При положение че от завода излизат стотици,да не кажа хиляди бройки дневно-хората от тамошното ОТК имам наистина много малко време да огледат добре автомобила.Като се набляга на системите за сигурност,качество на лаково покритие,дефекти по стъклата,светещи лампи по таблото,и необичайни луфтове по ламарините.Със сигурност има доста по-сериозни грешки в заводите,и не само на TOYOTA.
При положение че от завода излизат стотици,да не кажа хиляди бройки дневно-хората от тамошното ОТК имам наистина много малко време да огледат добре автомобила.Като се набляга на системите за сигурност,качество на лаково покритие,дефекти по стъклата,светещи лампи по таблото,и необичайни луфтове по ламарините.Със сигурност има доста по-сериозни грешки в заводите,и не само на TOYOTA.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...