Избор на Тойота Корола
Избор на Тойота Корола
Здравейте!Предстои ми закупуването на лек автомобил и съм раздвоен при избора.Харесва ми Нисан Алмера 2001г,но също ми допада и Тойота Корола 2001-VVTi.Изчетох доста информация,но така и не мога да взема решение,коя кола да си купя.Моля,който може да ми съдейства,да напише 2 реда относно здравина,разход на гориво,цени на части,комфорт...и въобще всичко,с което може да наклони везните в едната или другата посока
Ако мястото за тази тема не е тук,моля администраторите да ме насочат към тема,която бих могъл да прочета,или място,където бих могъл да напиша тази тема!Благодаря!

Разликата в цената е пренебрежимо малка. Фейслифтът на Алмера е не само външен. Бензиновите двигатели са модернизирани, дизеловите са вече комънрейл, има борд-компютър, арматурното табло е съвсем ново и т.н.djkikko написа:Опасявам се,че финансовите възможности не ми позволяват да си купя след 2003-та.Като изключим фейслифта,има ли други съществени разлики със същите автомобили от 2001-ва година?
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Щом е така не се натискай за по-големи разходи , а си избери Королка до 99-та година , която е практически неразрушимаdjkikko написа:Опасявам се,че финансовите възможности не ми позволяват да си купя след 2003-та.Като изключим фейслифта,има ли други съществени разлики със същите автомобили от 2001-ва година?

Ясно!На този етап вземам Тойота 99-та,а след една година ,като сменям колата,коментираме други възможности
Благодаря за отзивчивостта,честно казано-не очаквах!Един последен въпрос:1.3или 1.6 ?Понеже това ми е първа кола,не съм наясно с много неща.Ще съм благодарен,ако имате възможност за последен съвет 

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
1.6 VVTi 110 к.с. си струва повече според мен особено G6 варианта/6 скорости/ - http://www.cars.bg/u313515!djkikko написа:Ясно!На този етап вземам Тойота 99-та,а след една година ,като сменям колата,коментираме други възможностиБлагодаря за отзивчивостта,честно казано-не очаквах!Един последен въпрос:1.3или 1.6 ?Понеже това ми е първа кола,не съм наясно с много неща.Ще съм благодарен,ако имате възможност за последен съвет

Ако искаш с 4 врати в момента се намират само комбита май.

Успех с покупката и да не забравиш да се похвалиш после!

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Аз бих си взел тази Королка, но пък разхода ще е малко по-висок .... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Но пък е БРУТАЛНО здрава biggrin.gif
Но пък е БРУТАЛНО здрава biggrin.gif