ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ НОВА ЯРИС НА ЛИЗИНГ???
-
аз не бих се заглавил с нова кола освен ако не ми я подарят...
та дори и по 3 бона на месец да взимам...
елементарно е...една нова ще я возя 4-5 години и ще я шитна или върна на лизингодателя, като съм похарчил за това време луди пари за лизинг, застраховки, данък и т.н.
а една 8-10 годишна ТОЙОТА ще ми върши точно същата работа като новата за поне 5-6 пъти по-малко пари...и пак след 4-5 години ще я шитна.
защото при тойотите няма разходи за резервни части и ремонти!
просто няма такова понятие!!!
елементарно е...една нова ще я возя 4-5 години и ще я шитна или върна на лизингодателя, като съм похарчил за това време луди пари за лизинг, застраховки, данък и т.н.
а една 8-10 годишна ТОЙОТА ще ми върши точно същата работа като новата за поне 5-6 пъти по-малко пари...и пак след 4-5 години ще я шитна.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
+1Raya написа:Аз няма да искам. А ще си взема 4-5-годишна, която харчи 20+л/100 и тази разлика в годините ще ги изхарча за бензинNixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Така си мислиш защото не си карала кола дето харчи 20+ литра .........Raya написа:Аз няма да искам. А ще си взема 4-5-годишна, която харчи 20+л/100 и тази разлика в годините ще ги изхарча за бензинNixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
.
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Nixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.

Последните 2 години имах възможност и си купих 2 от магазина. И ако имам възможност в бъдеще, пак чисто нови ще си ги купувам. Аз смятам, че човек като го изживее това, тогава осъзнава разликата.
Купувал съм си 2-ра ръка 3 коли преди това, но усещането е много силно с новата.
Отделна тема е, че Ярис не си струва под никаква форма, защото изработката му е като в час по трудово обучение. Аз му бях навит много, но накрая прогледнах и купих Митсубиши Колт, който е класа отгоре в детайлите.
За малка кола горещо препоръчвам Колт-а, който при равно оборудване е само около 1500 лева повече от Ярис, а е много по-барнат. Да не говорим и за дизайна.
Последно промяна от rashkov на 14 Мар 2011 00:00, променено общо 1 път.
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Е от де ще си купиш 4-5 годишна кола, ако всички купуваха коли на старо?bgtapanar1 написа:аз не бих се заглавил с нова кола освен ако не ми я подарят...

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Че то и новите харат по 20+.... намагистралата шумен варна едно порше не успя да ми избяга от шумен до варна (разклона за летището с трма в моята кола+багаж).... не знам поршето колко харчеше, но музиката и не успяваше да го заглуши, а моята кола определно харчеше многоRaya написа:Аз няма да искам. А ще си взема 4-5-годишна, която харчи 20+л/100 и тази разлика в годините ще ги изхарча за бензинNixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
.

ПП: по тъмо на фарове е сабитието
Mitsubishi Colt е абсолютно дърво сравнено с Ярисаrashkov написа:Nixter написа:Ти взимай по 3 бона на месец, пък тогава ще те питам дали няма да искаш нова колаКато можеш да си я позволиш, нещата ще ги погледнеш от съвсем друг ъгъл.
Последните 2 години имах възможност и си купих 2 от магазина. И ако имам възможност в бъдеще, пак чисто нови ще си ги купувам. Аз смятам, че човек като го изживее това, тогава осъзнава разликата.
Купувал съм си 2-ра ръка 3 коли преди това, но усещането е много силно с новата.
Отделна тема е, че Ярис не си струва под никаква форма, защото изработката му е като в час по трудово обучение. Аз му бях навит много, но накрая прогледнах и купих Митсубиши Колт, който е класа отгоре в детайлите.
За малка кола горещо препоръчвам Колт-а, който при равно оборудване е само около 1500 лева повече от Ярис, а е много по-барнат. Да не говорим и за дизайна.

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Това определено си зависи от личните предпочитания. Аз също мисля обаче, че колта е пълна "пръчка". Много по-пластмасов и евтин ми стои в сравнение с ярето.SFINKS написа:Mitsubishi Colt е абсолютно дърво сравнено с Яриса
По въпроса дали си струва нов ярис, за мен отговорът е само един - ако имаш парите само ново.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
За Колт въобще и не съм помислял-в щоурума имаше само един/наоколо само мечоци/ и ми се стори абсолютно гаден спрямо Яриса.Двоумене предизвика Суифт,ама предлагаха само 4 по 4 и малко ми се стори скъпичко-Ауриса беше на същата цена. Пък и все пак ТОЙОТА........
.Пак повтарям-за три години направих и други глупости.Само за новата Тойота не ме е яд.

Аз много се чудих и спрях на Ярис. Вчера си я взех (чисто нова от ТМ Ауто), пълна е с дефекти. След малко ще ги опиша в отделна нишка.
Предварително се извинявам за правописните и граматическите ми грешки.
Yuki: 2009 Toyota Rav4 4x4 2.0I
Kamiko: 2011 Toyota Yaris 1.33
Предварително се извинявам за правописните и граматическите ми грешки.
Yuki: 2009 Toyota Rav4 4x4 2.0I
Kamiko: 2011 Toyota Yaris 1.33