Премахване на драскотини и следи с дълбочина до 0,1 мм.

След като прочетох обширния ти пост, така и не разбрах какво става с хонинга след обработката с ревитализиращия гел....Bass_Man написа:Ами един вече ми обясни , че не знам какво е компресия ти сега се съмняваш , че знам за какво е хонинга да ти кажа аз вече започвам да се чудя дали знаете за какво се ползват форумите ?....slowtraveler написа: А сегментите са малка част от износващите се части...
(ако добавките запълват свободните пространства - не ми се мисли какво става със хонинга на цилиндрите, ако знаеш и целта на това 'надиране')...
Работата е ясна - спецификацията на 1ZZ-FE (написана от Тойота) вика че блока се сменя, ако размера на цилиндъра минус размера на буталото е над 0.1мм. ГолЕма файда в тея добавки - не ти трябва основен ремонт, слагаш Хадо, но купено задължително от вносителя за да не е менте.miLen4o написа:Премахване на драскотини и следи с дълбочина до 0,1 мм.
Не не те разбирам , но от това което си написал оставам с впечатлението че си още по зле от нея ..... ако ме разбираш !Scott написа:Ей за тва издълбаното ми беше въпроса - докъде трябва да е, та да го 'оправи' добавката - един, два ...10 нанометра ли, нали са 'нано' добавкиmoloko написа:издълбано до незвам си къде...
П.П. И като отговор на въпроса 'кога ше са опрайм' - когато интервюираната жена каже 'Слагам го защото съм чувала, че иначе глобяват', ако ме разбираш какво искам да кажа.
Ти първо разбра ли дали има добавка , която може да намали триенето 50 и повече % . После разбра ли как работи тази добавка ?slowtraveler написа: След като прочетох обширния ти пост, така и не разбрах какво става с хонинга след обработката с ревитализиращия гел....
И липсата на хонинга подобрява ли работата на двигателя...
П.С. ако може по-кратък отговор...
P.P.S. точно такъв тип ефекти ме правят особено предпазлив към такъв тип широко рекламирани материали.
Ти насериозно ли вземаш този тест? -Bass_Man написа:Я сега да видим XADO :
Тест на някакви си TUV :
http://xado.unacs.bg/directions/tuvreport.pdf
Поръчан неизвестно защо от българския офис (нещо на чадър ми намирисва) а не от официалния производителThe tests were holding from 12.02.2010 to 04.03.2010. The tests were conducted on the following car:
Mazda 626 2.0 (Year of production 2001, 85 kW, gasoline, 181 660 km run)
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 5 госта