Стара Загора - сервиз
Стара Загора - сервиз
Здравейте, дойде ми време за обслужване, пък търговецът в Стара Загора, от който купих колата, фалира. Сега гледам някаква нова сграда ТОЙОТА в посока Нова Загора (след МЕТРО). Та някой има ли информация, там има сервиз, няма ли и дали може да им се има доверие или пак да ходя до Пловдив.
Avensis 1,8 VVT-i MT Comfort 2007
-
Доволен съм!
Здравейте на всички, аз нов във форума, но скоро си купих Тойота Корола 1.6 VVT, и реших да я обслужа в новото дилърство в Стара Загора, като имах едно на ум тъй като са нови все още, но от приатели разбрах че персонала е бил от предишното дилърство на Нисан и са се ползвали с много добро име, че били минали всички обучения на Тойота, както и да е престраших се... Отидох там с моята стара количка и очаквах че никой няма да ме забележи, но още щом влязох едно симпатично русо момице ме посрещна и ме опъти към приемната на сервиза. Там стоеше лубезен господин,който ме изслуша, обясних му че искам да сменя маслата на автомобила и да погледнат индикацията на въздушните възгланици ( светише от както я взех). Обясни ми че за смяната на маслото ще са им необходими около час , но ми препоръчва да извършат смяна на свещите и спирачната течност, и че ще направят безплатен технически преглед, всичко това за около час и четирсет минути. Аз се позамислих какво ще правя час и нещо на края на града:) и той всякаш разбра какво си мисля и ми предложи да ме закара до града и след това да ме вземе като колата е готова, тъй като незнаеше колко време ще им отнеме тази светеща индикация. Аз реших, че ще остана и той ме настани ме във чакалнята, като ми сервира кафенце. Гледах на един монитор какво ми правят по колата, разхождаш се сред новите автомобили, като търговците веднага ме "атакуваха" да ми предлагат нов автомобил... пък и новата Корола не е никак лоша:). в шоурума има даже и интернет кът където се ровиш и не усетих кога мина времето. За два часа и малко ми бяха оправили автомобила, оправили индикацията, бяха ми сипали течност за чистачки даже въпреки че не съм ги молил.... въобще СТРАХОТНИ СА!!! Трогнат съм от вниманието им, за което им благодаря и ги препоръчвам горещо ! Супер сте пичове! и Тойота си е Тойота. В други марки са далеч от това отношение и разбирателство!!!
Re: Доволен съм!
Привет на всички! Колега колко ти взеха за малкото обслужване ако не е тайна?Ivan_trifonov написа:Здравейте на всички, аз нов във форума, но скоро си купих Тойота Корола 1.6 VVT, и реших да я обслужа в новото дилърство в Стара Загора, като имах едно на ум тъй като са нови все още, но от приатели разбрах че персонала е бил от предишното дилърство на Нисан и са се ползвали с много добро име, че били минали всички обучения на Тойота, както и да е престраших се... Отидох там с моята стара количка и очаквах че никой няма да ме забележи, но още щом влязох едно симпатично русо момице ме посрещна и ме опъти към приемната на сервиза. Там стоеше лубезен господин,който ме изслуша, обясних му че искам да сменя маслата на автомобила и да погледнат индикацията на въздушните възгланици ( светише от както я взех). Обясни ми че за смяната на маслото ще са им необходими около час , но ми препоръчва да извършат смяна на свещите и спирачната течност, и че ще направят безплатен технически преглед, всичко това за около час и четирсет минути. Аз се позамислих какво ще правя час и нещо на края на града:) и той всякаш разбра какво си мисля и ми предложи да ме закара до града и след това да ме вземе като колата е готова, тъй като незнаеше колко време ще им отнеме тази светеща индикация. Аз реших, че ще остана и той ме настани ме във чакалнята, като ми сервира кафенце. Гледах на един монитор какво ми правят по колата, разхождаш се сред новите автомобили, като търговците веднага ме "атакуваха" да ми предлагат нов автомобил... пък и новата Корола не е никак лоша:). в шоурума има даже и интернет кът където се ровиш и не усетих кога мина времето. За два часа и малко ми бяха оправили автомобила, оправили индикацията, бяха ми сипали течност за чистачки даже въпреки че не съм ги молил.... въобще СТРАХОТНИ СА!!! Трогнат съм от вниманието им, за което им благодаря и ги препоръчвам горещо ! Супер сте пичове! и Тойота си е Тойота. В други марки са далеч от това отношение и разбирателство!!!
Още един положителен глас за Тойота Стара Загора
Да, преди бяха сервиз на Нисан и Дачия, но отскоро са на Тойота.
Преди 2-3 седмици като си купих колата (Корола Версо 2003 Д4Д 2.0 90 магарета) отидох да сменят маслото и масления филтър там. Засега само дотолкова са финансите.
Задължително исках първите няколко обслужвания да са в оторизиран сервиз на Тойота.
Километража (одометъра) на автомобила показва 135 хил километра, според някои съм за полусинтетика, но това не е толкова важно в момента.
6 литра масло пълна синтетика (на Тойота някакво) + маслен филтър + труда, около 240-250 лв
Като по спомен маслото беше около 22 лв/литър без ДДС.
като ги помолих и да ми погледнат ремъците в какво състояние са, ходовата част, въобще всичко - така и направиха, и то безплатно.
Направо на едно листче си бях написал какво да погледнат и готово
За съжаление тогава нямаха възможност за компютърна диагностика (аз преди това я карах в Тойота Пазарджик де, но исках и независим сервиз да я погледне).
Казаха, че скоро ще им докарат компютъра и съответно софтуера и тогава ще може.
За отношението няма какво да говорим - просто перфектно, жалко че не пия кафе biggrin.gif
Сега като събера някой лев и изгоря нафтата с добавката ще ида да сменим и всички филтри.

Да, преди бяха сервиз на Нисан и Дачия, но отскоро са на Тойота.
Преди 2-3 седмици като си купих колата (Корола Версо 2003 Д4Д 2.0 90 магарета) отидох да сменят маслото и масления филтър там. Засега само дотолкова са финансите.
Задължително исках първите няколко обслужвания да са в оторизиран сервиз на Тойота.
Километража (одометъра) на автомобила показва 135 хил километра, според някои съм за полусинтетика, но това не е толкова важно в момента.
6 литра масло пълна синтетика (на Тойота някакво) + маслен филтър + труда, около 240-250 лв
Като по спомен маслото беше около 22 лв/литър без ДДС.
като ги помолих и да ми погледнат ремъците в какво състояние са, ходовата част, въобще всичко - така и направиха, и то безплатно.
Направо на едно листче си бях написал какво да погледнат и готово

За съжаление тогава нямаха възможност за компютърна диагностика (аз преди това я карах в Тойота Пазарджик де, но исках и независим сервиз да я погледне).
Казаха, че скоро ще им докарат компютъра и съответно софтуера и тогава ще може.
За отношението няма какво да говорим - просто перфектно, жалко че не пия кафе biggrin.gif
Сега като събера някой лев и изгоря нафтата с добавката ще ида да сменим и всички филтри.
Toyota Corolla Verso 2003 2.0 D4D 90hp
- alexandargv
Радвайте се, че имате хора, които ви обръщат внимание и ви обслужват колите старателно. Всеки път като отида в някой от двата магазина в София имам чувството, че се подиграват с мен и не ме взимат на сериозно. Вярно, че съм на 23 год. но карам тойота и всички би трябвало да сме равни пред приемчиците и изобщо пред всички там.
Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA