Проблем с газта

Teodor_M

Проблем с газта

Мнение от Teodor_M » 28 Юни 2006 20:02

Здравейте, сега попадам на този форум, надявам се че ще можете да ми помогнете. Става въпрос за газовата уредба: при ниски обороти колата не поема газ и нещата се оправята при обороти едва над 4000. Освен това след продължително каране на по-високи обороти често колата изгасва при изключване от скорост. Става въпрос за Карина Е 1,6. Газовата уредба доколкото знам е Landirenzo, ако е от някакво значение. Та ще бъда безкрайно благодарен, ако някой е в състояние да помогне.

П.С. Освен това се появи и един проблем, който май е още по-сложен за решаване: необходимо ми е странично, ляво, задно стъкло за същата кола - лифтбек(5 врати). Ако някой има представа за фирми, или е виждал подобна кола по моргите, или пък има някаква друга информация да помага! smile.gif

Благодаря предварително на всички отзовали се!

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 28 Юни 2006 20:22

vij si filtara. moiata praveshe taka i filtara beshe stanal na grafit
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

Teodor_M

Мнение от Teodor_M » 29 Юни 2006 18:52

Ще пробвам тогава с това. smile.gif Благодаря!

the_rider

Мнение от the_rider » 30 Юни 2006 16:52

Правилно ти е казал колегата. Смени си въздушния филтър и иди да ти направят реглаж на уредбата. 10 кинта е а разликата е огромна. Препоръчвам ти един газаджия в Горна баня, писал съм за него по-рано а има и сайт. Ако напишеш в Гугъла Газови уредби излиза

Публикувай отговор