съединител на корола 2009
съединител на корола 2009
Здравейте ,
жена ми кара корола 2009 година и като повечето жени забравя да пуска съединителя .
Преди два дни се качих да я покарам и усетих леко буксуване на съединителя което ме стресна .
Другото което ми направи впечатление е че саединителя отделя съвсем горе .
Според вас трябва ли да отида в сервиз на тойота или може и на друг ?
жена ми кара корола 2009 година и като повечето жени забравя да пуска съединителя .
Преди два дни се качих да я покарам и усетих леко буксуване на съединителя което ме стресна .
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Това на базата на какъв опит го пишеш?LEXUS написа:... защото жена и кола са взаимноизключващи се понятия.
Аз имам впечатления от доста жени, които превъзхождат като шофьори много мъже.
Повечето водачи, които извикват отрицателна енергия в мен са от мъжки пол. Не че няма и жени, но те са основно блондинки с по-скъпи коли и джипове (може би пък само им завиждам!?!).
Във всеки случай винаги това разделение и обобщенията за "жена-шофьор и негър-скиор" ме дразнят и са смешни!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Всяко изключение само потвърждава правилото. Дори и тази тема показва що за шофьорки са жените. Извинявам се, че те дразня с тези заключения, обаче мнозинството жени нямат никакъв усет при шофиране.То има и мъже, които са страшно некадърни шофьори, но те не са мнозинството.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Re: съединител на корола 2009
при моята печка съединителя отлепя на около 75%. пробвах и на един колега Ауриса от 2009 - там съединителя беше прекалено лек, без почти никакво съпротивление и на мен ми се стори, че отделя съвсем накрая, въпреки че си е съвсем наред. как го усети това буксуване?spookss написа:Здравейте ,
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
Виж колко ще ти вземат в Тойота за смяна и ако не те устоива може да си откажеш гаранцията ,бая хора го правят на последък.spookss написа:Да има още малко гаранция . Това незначи че няма да ми вземат пари - напротив !Fido Dido написа:В гаранция ли е още колата?
Не мога да се сетя сега 2009 имаше ли вече 5 годишната гаранция....,че ако ти остава бая от гаранцията си прецени кое ще е по-дорбе!

A car without TURBO is like a man without BALLS!