Абе колега какво да ти кажа, наистина на бялото черно няма как да се каже.Всичките ми приятели в сащ карат японци и всички до един твърдят че биха ги заменили евентулано за последните модели на ...........Форд (явно новия Фюжън яко е повишил качеството ).Има все още някои неща от които японците могат да се научат от ВАГ - ръждата.На единия пич на Мазда 6 на задната греда се появила ръжда а маздата е 2006 набор това е срамота.Но като цяло никви проблеми с японците........ама грам.Дори не са споменавали за прочутия педал на газта.Японска работа.LEXUS написа:Ти обаче ми пълниш душата вече.nov написа:Това за пореден път е доказателство за иновативността на марката.И такъв приз във "вражеска" държава.Явно немците не са си изкривили мирогледа все още кое е качествено или просто не могат да кажат на черното бяло.Bass_Man написа:http://auto.dir.bg/2011/02/15/news8001913.html
P.S.Преди малко говорих със семейни приятели в САЩ, които имат в автопарка си Акорд,Лексъс ГС и две Солари.Похвалиха се че поръчали приус и също така не сменяли японското за нищо на света.А тия наистина карат като откачени и правят луди километри.Сори за офа но ми беше интересно да го споделя., преди много сме спорели с теб.
TOYOTA затвърди първата си позиция по качество
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
-
- Получена благодарност: 1 път
Ето да си допълниш пропуските:Bass_Man написа:Аз ли нещо съм пропуснал или хейтърчетата нещо се покриха...l
http://www.kbb.com/car-news/all-the-lat ... &scid=3094
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Не знаех че като в автомивката не ми закопчеят стелките трябва да званя в тойота за рекалл biggrin.gifScott написа:Ето да си допълниш пропуските:Bass_Man написа:Аз ли нещо съм пропуснал или хейтърчетата нещо се покриха...l
http://www.kbb.com/car-news/all-the-lat ... &scid=3094
До сега в нито една автомивка не са го направили... е и мен ме мързи и си карам така, но в понеделник ще звъня

-
- Почетен Администратор
http://www.automedia.bg/news/article_12335.htmlBass_Man написа:Няма друга марка , която да направи рекол заради стелка , което само потвърждава , че Тойота са №1 !
Хъм.....
Май Мазда стана любимата кола на Спайдърмен....
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Това, щото маздите са много икономични и здрави - затова рядко им отварят резервоара да ги зареждат и капака за да видят какво има под него biggrin.gif
Или не ги карат, че затова хващат пайжини - абе не знам...
Моята паяжини не 'фаща' laugh.gif
Или не ги карат, че затова хващат пайжини - абе не знам...
Моята паяжини не 'фаща' laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- martod
............както няма и друга марка, която да прави коли с дефектни стелки .. laugh.gifBass_Man написа:Няма друга марка , която да направи рекол заради стелка , което само потвърждава , че Тойота са №1 !
Тези паяци да не са разработка на Тойота ? laugh.gif За да има и други Японски производители с реколи, освен тях .. biggrin.gifFido Dido написа: Хъм.....
Май Мазда стана любимата кола на Спайдърмен....
Ей това изречение от статията, най ми хареса ..
Това е все едно да се чудим, защо и Слоу се е настанил точно в този модел на фирмата ..Представителите на Mazda не могат да обяснят защо точно тези паяци избират да се настанят точно и единствено в този модел на фирмата.

Сигурно паяците знаят Немски и следят редовно 100 хилядният тест на Ауто билд .. biggrin.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- slowtraveler
Не съм влизал, но редовно ги промивам - ежеседмично съм на някоя бензиностанция...Kiki написа:Ти да не си влизал в горивопроводите да гледаш?slowtraveler написа:Моята паяжини не 'фаща' laugh.gifbiggrin.gif
Ако се повиши разхода ще ме усъмни, че съм завъдил паяци, които ми пият бензина....
В тая връзка може би е добре Vesko да провери резервоара и горивопроводите за биоорганизми, заради които може да му е такъв висок разхода laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
martod написа:............както няма и друга марка, която да прави коли с дефектни стелки .. laugh.gifBass_Man написа:Няма друга марка , която да направи рекол заради стелка , което само потвърждава , че Тойота са №1 !

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Веско трябва да си провери обувките за наличието на тежки метали. laugh.gifslowtraveler написа:Не съм влизал, но редовно ги промивам - ежеседмично съм на някоя бензиностанция...Kiki написа:Ти да не си влизал в горивопроводите да гледаш?slowtraveler написа:Моята паяжини не 'фаща' laugh.gifbiggrin.gif
Ако се повиши разхода ще ме усъмни, че съм завъдил паяци, които ми пият бензина....
В тая връзка може би е добре Vesko да провери резервоара и горивопроводите за биоорганизми, заради които може да му е такъв висок разхода laugh.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
- Почетен Администратор
- slowtraveler