gazov injekcion
+1 biggrin.gifBass_Man написа:Печелиш по-малък разход за гориво и губиш достойнство когато бъдеш забелязан от дупетата в града да зареждаш бигачката с газчицаbiggrin.gif laugh.gif
.
Не го слушай Басс ,може да си сложиш дюзата за зареждане в багажника ,а по въпроса за дупетата....намери си по безлюдна бензиностанция laugh.gif biggrin.gif
A car without TURBO is like a man without BALLS!
Напротив,
Иди на най-голямата бензиностанция и покажи на "ДУПЕТАТА - една известна част от тях са си купили колите не със собствени пари" , че си ценител и въпреки че не си дупе (ако е така ) караш автомобила който харесваш и те кефи и на всичко отгоре ти излиза по-евтино.
Автомобила е и ЛИЧНО , а не ОБЩЕСТВЕНО удоволствие.
Иди на най-голямата бензиностанция и покажи на "ДУПЕТАТА - една известна част от тях са си купили колите не със собствени пари" , че си ценител и въпреки че не си дупе (ако е така ) караш автомобила който харесваш и те кефи и на всичко отгоре ти излиза по-евтино.
Автомобила е и ЛИЧНО , а не ОБЩЕСТВЕНО удоволствие.
Не мисля , че ДОСТОЙНСТВОТО е въпрос на автомобил. Имидж - да, социален статус - да, но достойнство....Bass_Man написа: губиш достойнство когато бъдеш забелязан от дупетата в града
Re: gazov injekcion
Можеш и обикновена газ да сложиш. 3S-GE -тата немат проблеми. Хубав метален колектор липса на дебитомер дет се вика "утепало се е за газ" хехеBERBO1980 написа:kakvo pechelq i kakvo gubq oko si sloja gaz injekcion na TOYOTA CELICA 1992 STI 16V

Само дето двигателя му e 4А-FE!xtreme написа:Можеш и обикновена газ да сложиш. 3S-GE -тата немат проблеми. Хубав метален колектор липса на дебитомер дет се вика "утепало се е за газ" хехеBERBO1980 написа:kakvo pechelq i kakvo gubq oko si sloja gaz injekcion na TOYOTA CELICA 1992 STI 16V
A car without TURBO is like a man without BALLS!
miLen4o написа:Само дето двигателя му e 4А-FE!xtreme написа:Можеш и обикновена газ да сложиш. 3S-GE -тата немат проблеми. Хубав метален колектор липса на дебитомер дет се вика "утепало се е за газ" хехеBERBO1980 написа:kakvo pechelq i kakvo gubq oko si sloja gaz injekcion na TOYOTA CELICA 1992 STI 16V
Eeee изклатихме работата, нема да стане далаверата

-
4A-FE и 3S-FE са най-лесните за газифициране двигатели. И с обикновенна газова и с инжекцион. Аз лично на моята сложих обикновенна газова и не съжелявам работи безупречно и дава смесен разход 14/100 газ.
3S-GE ако не се лъжа е с MAF така че и там не е драма с обикновенната газова.
Тази система за мазане на клапаните е нема такъв бош лаф история...
нещо като "калгон" само че за коли.....
3S-GE ако не се лъжа е с MAF така че и там не е драма с обикновенната газова.
Тази система за мазане на клапаните е нема такъв бош лаф история...
нещо като "калгон" само че за коли.....
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
слагай обикновенна газова, все пак някак си няма смисъл на 20-годишна кола да вкрваш 1200 ...1300лв. за ГИ.
Най-важното на обикновенната газова много правилно да се подбере смесителя (че газажиите ги избират и слагат със затворену очи) - дори ако може да си позволиш тръба на вентури няма да збъркаш! На BRC имат точният модел смесител тип тръба на вентури за твоя мотор.
Моят смесител лично съм си го изчислявал за двигателя, и след това сам съм си го правил на струг. Колата върви перфектно на газ въпреки че съм с обикновенна газова. Лятото разхода на дълго ми е около 7!
И да не забравя - вземи си нови свещи (не са скъпи -до 120лв. може да си вземеш добри), и задължително ТАП!
Най-важното на обикновенната газова много правилно да се подбере смесителя (че газажиите ги избират и слагат със затворену очи) - дори ако може да си позволиш тръба на вентури няма да збъркаш! На BRC имат точният модел смесител тип тръба на вентури за твоя мотор.
Моят смесител лично съм си го изчислявал за двигателя, и след това сам съм си го правил на струг. Колата върви перфектно на газ въпреки че съм с обикновенна газова. Лятото разхода на дълго ми е около 7!
И да не забравя - вземи си нови свещи (не са скъпи -до 120лв. може да си вземеш добри), и задължително ТАП!
-
ТАП-a e безмислен. Това се слага на немски каруци които имат около 6-8 градуса ъгъл на изпреварване, при Тойота (за каквато говорим в момента) този ъгъл е 10-14 градуса. На моята излезе около 12 мисля че беше.
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
Абе има си смисъл, но при мен даде ефект предварение над 10 градуса.PESHO OT MARS написа:ТАП-a e безмислен. Това се слага на немски каруци които имат около 6-8 градуса ъгъл на изпреварване, при Тойота (за каквато говорим в момента) този ъгъл е 10-14 градуса. На моята излезе около 12 мисля че беше.
- Прикачени файлове
-
- 138255120325.jpg (42.54 KiB) Преглеждано 3286 пъти