Добавки за двигателя

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
moloko
Получена  благодарност: 1 път

Добавки за двигателя

Мнение от moloko » 28 Фев 2011 14:34

Здравейте колеги,

Някой от вас слагал ли е нещо подобно в двигателя си...

РЕСУРС http://asmotors.eu/index.htm

МотоГАРД http://moto-guard.com/

XADO http://xado.unacs.bg/one-stage-prisadka ... dizel.html

Подредбата е по цена - най-отгоре е най евтината добавка.
И трите влияят върху едни и същи показатели на работата на мотора.
И трите се поставят по един и същи начин , при приблизително еднакви изисквания .
И трите продукта са РУСКА разработка.

Въобще възможно ли е това което се описва надълго и на широко по сайтовете....!!!!!
Не познавам никои който да е сложил нещо подобно и да коментира.
По други форуми не прочетох .
Има ли тук някой ентусиаст да се е пробвал. Да заформим един нов скандал/разправия... wink.gif
Не , че имам проблем , но ако това ,виждате ли , отлага и предпазва от появата на проблеми -защо не .....!?

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 28 Фев 2011 14:50

Как да не знаеш, като ти сложи на ХАДО добавка за прочистване на дюзите?! Аз лично съм третирал ВСИЧКО по колата - скорости, двигател, горивна система и ефекта е очеваден. РЕСУРСА беше добър, но го побългариха, за ГАРДА - нямам впечатления.... Круйзера е третиран от-до също, ефекта беше огромен, а вече има и доста хора от форума, които сложиха за горивно-нагнетателната система....2-ра, 3-та и 4-та ми хъркаха, защото бяха заминали синхронизатори като минимум, затова реших да пробвам едно ХАДО, така или иначе 300лв ми сваляне и качване на кутията, добавката е 26лв - майстора ми остана смаян, заедно с мен. Дори да трябва всяка година да слагам по една - ще слагам, за да е ефекта както сега и пак няма да дам 500лв за ремонти! А за Круйзера - вече поне 5 пъти съм описвал дюзите - оправи се и ми спести МИНИМУМ 1500лв за дюза...........

moloko

Мнение от moloko » 28 Фев 2011 15:18

Да бе Мечо.... тубичките за горивото са ми в жабката.... . Реших да питам по принцип за технологията която се рекламира в тия добавки ....
това с възстановяването на износени детайли , връщане на оригинални работни параметри на мотора... и др.
След като издухам тоя резервоар ще те търся този път за двете тубички за гориво нагнетателни помпи... smile.gif .
Мисълта ми беше да се "отвори приказка"....за тези присадки, щото никъде не намирам коментари по специално тези които се наливат директно в мотора....пък знаеш , че съм ги подкарал подред, говорили сме ....
С първата доза с двете тубички добавка за гориво мотора наистина утихна....
тракането се превърна по-скоро в тихо "клокочене" , а като загрее добре .... не се чува....
Сега съм сложил една тубичка на цял резервоар и понеже е по студено сутрин в първите 2 до 5 минути е малко по "шумно"
Пък и очаквах от теб да подемеш "популяризирането на тези химийки" , ама може и да съм пропуснал някоя дискусия....

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 28 Фев 2011 19:12

Принципно си прав, но аз станах представител, след като купих добавки за 8 автомобила - не ми е било първата идея това, просто се получи, а другия вносител ми е познат, но там работата се усложни поради лоши обстоятелства.......
Та, рекламирането, което мисля, че трябва съм го направил тук, след това искам да има пробвали и те да кажат - ДА, супер е, определено си заслужава. И ти и много други приятели и познати от форума знаят, че това не ми е първа работа, както ксеноните и боксовете, но пък знам, че има ефект от тези неща, знам че са качествени и съм ги тествал обстойно. Сега тествам и водородната система, но искам да постигна хубавия резултат на моята кола, която има 23636743 джаджички, за да разбера къде може да има грижи, проблеми, пропуски.... Никой не задължавам, просто казвам, че съм ги тествал обстойно, дори съм готов гаранция с връщане на пари да дам за всичките продукти biggrin.gif Европейски да се държим към хората, клиентите, приятелите happy.gif

XADO = WOW Effect !!! :thumbsup:

to4nia

Re: Добавки за двигателя

Мнение от to4nia » 05 Мар 2011 19:26

moloko написа:Здравейте колеги,

Някой от вас слагал ли е нещо подобно в двигателя си...

РЕСУРС http://asmotors.eu/index.htm

МотоГАРД http://moto-guard.com/

XADO http://xado.unacs.bg/one-stage-prisadka ... dizel.html

Подредбата е по цена - най-отгоре е най евтината добавка.
И трите влияят върху едни и същи показатели на работата на мотора.
И трите се поставят по един и същи начин , при приблизително еднакви изисквания .
И трите продукта са РУСКА разработка.

Въобще възможно ли е това което се описва надълго и на широко по сайтовете....!!!!!
Не познавам никои който да е сложил нещо подобно и да коментира.
По други форуми не прочетох .
Има ли тук някой ентусиаст да се е пробвал. Да заформим един нов скандал/разправия... wink.gif
Не , че имам проблем , но ако това ,виждате ли , отлага и предпазва от появата на проблеми -защо не .....!?
Като се има в предвид че полепващите частици не се наслагват единствено само на износените детаили,те довеждат до увеличаване на проблемите.Моето мнение е че добавките /уплатнители/за масло трябва да бъдат забранени със закон,за другите добавки за бензин за дизел и т.н. съм съгласен че са ефективни .

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 05 Мар 2011 20:46

Баси, и как го реши това със закона?

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 05 Мар 2011 22:22

Me4oKyX написа:.... Никой не задължавам, просто казвам, че съм ги тествал обстойно, дори съм готов гаранция с връщане на пари да дам за всичките продукти biggrin.gif Европейски да се държим към хората, клиентите, приятелите happy.gif ...
Приятелю, убеден съм, че нямаш представа какво означава "обстойно тестване"! Да не говорим за стандартите на ЕС!!!
Има много сложни процедури за изпитание на продуктите. Те се извършват от лицензирани изпълнители под контрола на мониторска фирма.
За протоколите и документацията .... не ми се пише толкова много.

Аз участвам в клинични проучвания и нямам самочувствието да заявя: Тествал съм го обстойно!

Карай по леко, момче!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 06 Мар 2011 04:16

Доооооооооооообре laugh.gif laugh.gif Някои хора доживот ще си мислят, че всичко хубаво е лъжа и измама.... А ХАДО си имат ВСИЧКИ лабораторни тестове, сертифицирани са по всички европейски и американски стандарти....... Ама аз си карам леко и с кеф, просто не се хващам за думата, както ти.... Безмислено ще е да пиша повече, след това невероятно точно и категорично отричане от теб.... 10 000км след слагането като ми няма нищо, а само по-добре си работи колата, що да не съм категоричен !??? След като всичките ти документации са си ги направили преди мнооогооооооо време.....

Точен - то затва е НАНО технология, щото е "умна" технология и не се лепи къде му дойде, ама щом си казал......

Както кажете иначе, такива неща НЕ МОЖЕ да има явно, щото много хора не могат да повярват в светлината в края на тунела....

Аватар
zi_zi_top

Мнение от zi_zi_top » 06 Мар 2011 09:18

Аз нито отхвърлям, нито утвърждавам.
Само ти казвам да не се изхвърляш с лафове за тестови изпитвания. :whistle:
И от мен да знаеш, че в момента в Русия научната и развойна дейност е на нивото на българската. Никаква я няма! wink.gif

П.С. За светлината в тунела нали знаеш, че има вероятност да бъде и от фаровете на насрещно движещ се влак. laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

moloko

Мнение от moloko » 06 Мар 2011 10:12

По тоношение на XADO мога да кажа следното.
От Мечо съм си купил вече 5 тубички добавка за горивото.Две вече минаха през резервоара и в момента там е третата... нямам никакви проблеми с палене , обороти, вървене, ускорение , и т.н. както казах и по-горе след като загрее добре двигателят работи сровнително тихо и рвномерно.
Да , смятам да пробвам и други продукти от гамата за дизелови мотори.
Пък и виждам , че в други теми други колеги също ги препоръчват - за XADO става въпрос .

По скоро въпросът ми беше да ли някои е ползвал нещо от горе описаното за МОТОРА СПЕЦИАЛНО и какви са му впечатленията.....
И от мен да знаеш, че в момента в Русия научната и развойна дейност е на нивото на българската
технологията може да е доста по стара разработка , просто ние сега чуваме за нея......Има и други примери в други области ......

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 06 Мар 2011 11:54

Има ли някаква присадка да капна на фаровете на колата жената, че да светят unsure.gif :whistle:
Или може-би ще трябва да сменя крушката дето е изгоряла? wacko.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
zi_zi_top

Мнение от zi_zi_top » 06 Мар 2011 12:17

slowtraveler написа:Има ли някаква присадка да капна на фаровете на колата жената, че да светят unsure.gif :whistle:
Или може-би ще трябва да сменя крушката дето е изгоряла? wacko.gif
+1 :thumbsup:
worthy.gif worthy.gif

to4nia

Мнение от to4nia » 06 Мар 2011 12:21

Точен - то затва е НАНО технология, щото е "умна" технология и не се лепи къде му дойде, ама щом си казал......

Моите уважения за умните технологии,но ако двигателя харчи масло,от остарели или спечени гумички на клапаните,няма как да промениш това-освен със смяна с нови гумички.За лагерите,турбото,семерингите ,сегментите , клапаните няма да споменавам.На бензинови коли полепва чак на свещите.

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 06 Мар 2011 14:50

Във връзка с така нашумелите НАНО технологии в Русия: вчера един приятел - руснак - инженер, занимаващ се точно с ДВГ ми каза: при нас (в Русия) всичко, което се затяга с ключ по-малък от 27 е нано-технология laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 06 Мар 2011 15:18

Хахахахах, вярвайте си ако искате, само дето руснаците могат и си правят каквото искат, а какво показват за пред света няма нищо общо.... Руснаците нямат НИЩО общо с нас по нищо вече.......Да не говорим, че Китай им е на гъзЪ, а там имат плантации за разработване..... дреболийки дето си ги пропускате по желание :thumbsup:

Заключено