DVD/навигация за Toyota Corolla
DVD/навигация за Toyota Corolla
Колеги, искам да ви попитам - имам Корола, седан, модел 2006г., и все още съм със оригиналното CD ( http://img2.anuncios.ebay.es/47/ae/47ae ... la_vip.jpg ). Интересува ме от къде мога да си купя ново DVD с навигация и изобщо може ли да се смени и ако си купя ново борд компютъра как ще се върже ?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Когато ми монтираха адаптера "Громаудио" ми предложиха 6 инчов ДИН, който е точно за Корола Е12 и беше с по-ниска цена в тогавашния момент - 650 лв.
Момчетата от сервиза съвсем коректно ме предупредиха, че с този ДИН увеличавам риска да ми разбият колата с цел кражба. Понеже вече имах външна навигация се задоволих само с адаптер и запазих оригиналния вид на таблото.
Момчетата от сервиза съвсем коректно ме предупредиха, че с този ДИН увеличавам риска да ми разбият колата с цел кражба. Понеже вече имах външна навигация се задоволих само с адаптер и запазих оригиналния вид на таблото.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Не е наложително да изглежда НЕ заводско, така че не са много прави. По тяхната логика, Круйзерите и всички други Тойоти трябва да им свалят навигациите, защото има доста вкарани от вън със заводски навита
Като стои прибрано и като заводско, няма кой да го погледне, щото заводското се маха МНОГО трудно, а честно казано и това се захваща по същия начин. Лесно е, ако го знаеш точно всичко, но иначе вече 3 години съм с нави на моята и не са я пипнали